Jak moje Nexia (skoro) porazila Hondu [video]
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jak moje Nexia (skoro) porazila Hondu [video]
Kolegové, včera se konaly na Masarykově okruhu sprinty, kdy moje Nexia jela s 205koňovou upravenou Hondou, která nakonec skončila v kategorii do 1600 ccm na druhém místě. Snažil jsem se, jak to jen šlo, ale porazila mě o délku jednoho auta Nevadí, příště ji porazím.
http://www.ebrieta.com/nexia/videa/nexiaxhonda.avi (2,6 MB)
Výsledky sprintů jsou zde:
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=30512
Nápověda: nehledejte mě v kategorii do 1600 ccm
http://www.ebrieta.com/nexia/videa/nexiaxhonda.avi (2,6 MB)
Výsledky sprintů jsou zde:
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=30512
Nápověda: nehledejte mě v kategorii do 1600 ccm
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Ivane super !!!! Muzu to video hodit na nexiaclub? ptam se bo na to nemam autorsky pravo nebo udelas jeste naky lepsi?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Kurde Váňo, DOBŘE!! Kdy nás seznámíš s internals svého projektu? Až na Baldovci, nebo dříve?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Panove, myslim ze v Baldovci to bude nejrychlejsi nexie, pokud nedorazi nejaky kolega polak s podobnym motorem
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivane, jeste neco malo sem nasel
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky, Miloši. To jsem jel s Renaultem Clio 2.0 16V. Špatně jsem na staru zahřál slicky, takže jsem celou jedničku nechutně progumoval, když jsem startoval ze 3.000 otáček A pak už jsem ztrátu nebyl schopný dohnat.
Ondro, Nexia² project Vám představím až na Baldovci, berte to jako drobné lákadlo
Děkuji Vám ke gratulaci.
Ondro, Nexia² project Vám představím až na Baldovci, berte to jako drobné lákadlo
Děkuji Vám ke gratulaci.
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Paráda, už teď se klepu nedočkavostí!Ivan píše:Ondro, Nexia² project Vám představím až na Baldovci, berte to jako drobné lákadlo
|\/| /\ '|' | '/.
No ja taky, asi udelam naky letak kde bude - Mozna prijede i nexia 2
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Klidně to použij...milosh píše:Ivane super !!!! Muzu to video hodit na nexiaclub? ptam se bo na to nemam autorsky pravo nebo udelas jeste naky lepsi?
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to jsem měl. Na jedničku i dvojku jsem byl rychlejší, na trojce mě předjel a já už ho nebyl stavu dohnat...JRD McLAREN píše:...mmm ale odpich si mal malicko lepsiii...
Nexia² project