Len tak
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Len tak
Je prave 04.40. Vytiahli ma z postele a doviezli do roboty, pretoze nikto iny u nas nevie, ako treba zmenit konfiguraciu routrov . A bez toho sa nevedia pohnut. Tak som to spravil a teraz cakam, kedy ma odvezu domov :sleep: (taky smajlik asi neexistuje, ale vystihuje moje rozpolozenie ).
P.S. Teraz neviem, ci sa mam tesit z toho, ze som "nenahraditelny", alebo plakat, pretoze ma vytiahli z postele po asi troch hodinach spanku a po oslave dvojitych menin a jednych narodenin ...
Dobru noc.
P.S. Teraz neviem, ci sa mam tesit z toho, ze som "nenahraditelny", alebo plakat, pretoze ma vytiahli z postele po asi troch hodinach spanku a po oslave dvojitych menin a jednych narodenin ...
Dobru noc.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
jj, nahraditelný je každý, ale za jakou cenu? Mne před časem pan šéf vyhodil z firmy, kde jsem byl přes 6 let, v podstatě z hodiny na hodinu... Nejdřív jsem nechápal proč, pak jsem si to s pomocí jistých údajů z webů ministerstva vnitra a pana Cibulky dal dohromady. Byl jsem jediný v republice, kdo uměl to, co jsem dělal, a teď už se jenom vesele chlámu tomu, když mně bývalí kolegové donášejí, jakým způsobem a s jakými náklady pan agent StB moji nepřítomnost řeší .V.Brousek píše:Každý je nahraditelný a ten co si myslí že není,tak se mýlí.
Ale ,ale nevím sice co děláš,že by jsi byl jedinný v republice ?????? (nemyslíš si to pouze ty? )Docent píše:jj, nahraditelný je každý, ale za jakou cenu? Mne před časem pan šéf vyhodil z firmy, kde jsem byl přes 6 let, v podstatě z hodiny na hodinu... Nejdřív jsem nechápal proč, pak jsem si to s pomocí jistých údajů z webů ministerstva vnitra a pana Cibulky dal dohromady. Byl jsem jediný v republice, kdo uměl to, co jsem dělal, a teď už se jenom vesele chlámu tomu, když mně bývalí kolegové donášejí, jakým způsobem a s jakými náklady pan agent StB moji nepřítomnost řeší .V.Brousek píše:Každý je nahraditelný a ten co si myslí že není,tak se mýlí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ale jasne, bolo to myslene trpko-ironicky (preto tie uvodzovky). Ale je fakt, ze vytiahli z postele prave mnaV.Brousek píše:Každý je nahraditelný a ten co si myslí že není,tak se mýlí.
Hehe, tak hesla som nastastie nemenil, nebolo to nastastie trebaDocent píše:Jestli jsi po tý oslavě měnil hesla, tak to za chvíli budeš konfigurovat z nastavení po resetu na factory defaults .
V.
Tohle dobře znám. Před časem se mi stalo, že u firmy, kde jsem byl přes dvacet let, mě při příležitosti ukončení roku 22.prosince vyhodnotili jako nejlepšího pracovníka podniku, obdarovali, plácali po ramenou a 3.ledna dali výpověď pro nepotřebnost. Taky jsem časem zjistil, co za tím bylo. A stejná firma (už s jiným vedením, ale stejnými manýry) mě podrazila teď znovu.Docent píše: jj, nahraditelný je každý, ale za jakou cenu? Mne před časem pan šéf vyhodil z firmy, kde jsem byl přes 6 let, v podstatě z hodiny na hodinu... .
Vojto,v našem věku je to fakt v pr.....,přijít o práci v podniku ve kterém jsi nechal svá nejlepší léta.Navíc je smutné i to,že se nenajde ani jiné přiměřené náhradní místo,ale vykopnou tě a je jim to jedno.Zatím mě to nepotkalo,také pracuji v podniku přes 25 let,ale klepu se, abych se nemusel ucházet o místo přes pracák.Vojta píše:Tohle dobře znám. Před časem se mi stalo, že u firmy, kde jsem byl přes dvacet let, mě při příležitosti ukončení roku 22.prosince vyhodnotili jako nejlepšího pracovníka podniku, obdarovali, plácali po ramenou a 3.ledna dali výpověď pro nepotřebnost. Taky jsem časem zjistil, co za tím bylo. A stejná firma (už s jiným vedením, ale stejnými manýry) mě podrazila teď znovu.Docent píše: jj, nahraditelný je každý, ale za jakou cenu? Mne před časem pan šéf vyhodil z firmy, kde jsem byl přes 6 let, v podstatě z hodiny na hodinu... .
Na pracáku ti stejně nic nenajdou... Já se tam přišel zaregistrovat, úřednice koukla do papírů a prohlásila "á, vy jste vysokoškolák, tak pro vás nic mít nebudu, budete si muset něco najít sám"... Nicméně musel jsem tam zaplout každých 14 dní (aby mne pokaždé ujistila, že pořád nic nemá) a dokonce jí, krávě blbý, nebylo žinantní pozvat si mne mezi Vánocema a Silvestrem - když holt ona musela být v práci, tak aby panáček nezaměstnanej nejel třeba za tu vyplácenou almužnu na hory ...
jasně ,že ti nenajdou práci za 20000 Kč,ale musíš se zaregistrovat aby jsi dostal aspoň něco,než si najdeš práci sám.Ale jinak se hledá když ti je 30 a jinak když ti je 56.Docent píše:Na pracáku ti stejně nic nenajdou... Já se tam přišel zaregistrovat, úřednice koukla do papírů a prohlásila "á, vy jste vysokoškolák, tak pro vás nic mít nebudu, budete si muset něco najít sám"... Nicméně musel jsem tam zaplout každých 14 dní (aby mne pokaždé ujistila, že pořád nic nemá) a dokonce jí, krávě blbý, nebylo žinantní pozvat si mne mezi Vánocema a Silvestrem - když holt ona musela být v práci, tak aby panáček nezaměstnanej nejel třeba za tu vyplácenou almužnu na hory ...
30 nebo 56 je ještě rozdíl, ale >40 a 56 už ne... Výsledkem spousty poslaných odpovědí na inzeráty je akorát to, že mně do mailový schránky, kterou jsem nepoužíval na nic jiného než na ty kontakty s personálními agenturami, chodí hafo spamů...
A co mně vadí nejvíc je to, že ti v 95% odnikad ani nenapíšou "polibte si řiť", natož něco slušnějšího .
A co mně vadí nejvíc je to, že ti v 95% odnikad ani nenapíšou "polibte si řiť", natož něco slušnějšího .