Pohlad do čias davnych
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- ]Rebro[
Pohlad do čias davnych
Ak mate chut, sa pozriet ako vyzerali niektore vyrobky z davnejsich cias a tak trosku i zaspominat...
http://ekonomika.idnes.cz/ekonomika.asp ... ika/od.htm
http://ekonomika.idnes.cz/ekonomika.asp ... ika/od.htm
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Známej teď koupil barák a původní majitelé tam nechali spoustu krámů. Taky velké gramorádio a v něm kvantum starých desek, převážně vážná hudba. To gramorádio je z r. 1961. Když jsem ho zapnul, tak rádio hrálo - sice"škvrčelo, ale hrálo. Desku jsem si pustit nemohl, nebyla v přenosce jehla. Pak to všechno známej rozflákal sekerou. Já sám jsem předloni zlikvidoval stereogramorádio Prelúdium z Tesly Bratislava z r. 1969. Měl jsem ho už vlastně jenom jako kus nábytku. Rádio sice taky ještě hrálo, ale do gramofonu jsem nesehnal jehlu. Tak jsem bednu komplet vykuchal a do něj jsem dal dvojče Sony. Zůstalo mi kvantum starých dobrých LP desek (Beatles, Bee Gees, Hollies aj.)
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Týjo, já tam poznávám tolik věcí co jsme měli/máme doma
...a to sem tady skoro nejmladší
...třeba ten televizor Tesla s absolutně neplochou obrazovkou...ten je stejně starej jako já a pořád funguje...a jsem přesvědčenej, že se v plným zdraví dožije plné digitalizace televize...
...a to sem tady skoro nejmladší
...třeba ten televizor Tesla s absolutně neplochou obrazovkou...ten je stejně starej jako já a pořád funguje...a jsem přesvědčenej, že se v plným zdraví dožije plné digitalizace televize...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Na hodně věcí jsem si zavzpomínal. Sice jsem narozen 7 let před 89 rokem, ale na Pedro, originální Ledňáček, ty skvělé bombóny v plechovce , nebo třeba televizi Rubín aspoustu dalších věcí se nedá zapomenout.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
uff .. nostalgie .. pamatuju vsechno a to me je 30 .. no doufam,ze se to uz nikdy navrati (ty vylohy s variaci 2 konzerv, fronty, jezdeni pro jeany do madar...) brrr..sediva doba
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Jen připomenu:
Kdysi v dobách totality před vánocema vyfasoval kamarád jednoho Amíka (protože uměl dobře anglicky) a tak vzal taxíka, jezdili a povídal mu o Praze. A jeli po Starém městě a u každé zeleniny byla fronta jako kráva. Koukal na to jak to ten Amík sleduje, ale statečně to přecházel. Až když jeli asi okolo 4 zeleniny a tam zas fronta, Amík se zeptal, na co tam ty lidi čekají? Tak a je to v prdeli říká si kámoš. Ale co budu lhát, řeknu mu pravdu! A tak mu řekl, že dostali banány. Amík jen zakroutil hlavou a povídá: No to než abych stál takovou frontu, tak to bych si je radši koupil.....
Kdysi v dobách totality před vánocema vyfasoval kamarád jednoho Amíka (protože uměl dobře anglicky) a tak vzal taxíka, jezdili a povídal mu o Praze. A jeli po Starém městě a u každé zeleniny byla fronta jako kráva. Koukal na to jak to ten Amík sleduje, ale statečně to přecházel. Až když jeli asi okolo 4 zeleniny a tam zas fronta, Amík se zeptal, na co tam ty lidi čekají? Tak a je to v prdeli říká si kámoš. Ale co budu lhát, řeknu mu pravdu! A tak mu řekl, že dostali banány. Amík jen zakroutil hlavou a povídá: No to než abych stál takovou frontu, tak to bych si je radši koupil.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten tvuj kámoš byl onehdá někdy v televizi v nikdo neni dokonalý ? Tohle čtu/slyšim tak alespoň po pátý z různejch zdrojůRichard píše:Jen připomenu:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram