Mám po STK

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

petrm píše:
Kessler píše:
petrm píše:"převod ruční brzdy" znamená že potřebuješ vyměnit lanovod ruční brzdy , že ti asi brzdí jen jedno kolo na ručku ;)
Díky za postřeh...bohužel před týdnem začaly zadní brzdy brzdit samy od sebe skoro furt, i když je ručka dole a na brzdovej pedál nešahám...takže jídu doprovází zvuky typu drhnutí, pískání a podobně od zadní nápravy a při rozjezdu musím jedničku vytočit přes 3000 jinak mi to dvojka nepobere...takže to asi vidím na komplet nový bubny, čelisti, lanko a tak...asi to po těch šestnácti letech všechno definitivně zarezlo...
Doufám že stihnu všechny závady odstranit do příští STK (06/2007) :lol:
Takže ti brzdí pořád ruční no chce to rozebrat as uvidíš co s tím je ale viděl bych to na pakny a lanovod ruční brzdy bubny jen když budou hodně špatný . Jen nerozumím tomu další 06/2007 ty si nebyl teď ale dřív a teď si to jen psal ??
ja tohle samy ted menil na nubire a neoiriginal dily komplet zadni pakny + lanovod = 1500,- + znamej prace 0,- jeste ze tak
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Reklama

Topol

Příspěvek od Topol »

Dobré nad ránem :D Sraz za 40 počasí :twisted:
U starších vozů to ručky dělají.Protože jsou už špatný gumové prachovky.CHce je to vyměnit a taky promazat lanka.Já používal ten sprej s grafitem.U Espace jsem to dělal aspoň třikrát do roka.Tam byly brzdiče ve svlakách/plovoucí/ taky rozhejbat a prostříknout/měl jsem to natrénovaný,že i když jsem schazoval kola abych to mohl očistit a rozhejbat tak hoďka na celý auto.
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Tomáš píše:Já jdu s Matizem příští měsíc a s Nubirou v srpnu , tak mám letos technickej rok.... :lol:
Tak Matiz to má za sebou bez ztráty kytičky. Naprosto bez závad . Byl jsem s tím oficielně , emise za 450,- technická za 550,- ;)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

STK u Kombi nás čeká někdy v květnu. Nikdy nebyl problém, dokonce předloni říkal ten mechanik na STK, že takhle udržovanou Nubiru ještě neviděl:-)Legrace je, že kvůli STK musíme na auto nahodit letňáky na plecháčích, protože s těma hliníkáčema by nám to prošlo:-)

Ale dneska jsme odvezli Kombika na výměnu rozvodů a pravidelnou (i když pozáruční) prohlídku. Vypadá to na 10 - 11 tisíc :?
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

TAk mě taky čeká STK,ale já to budu dělat asi trochu jinak...bez auta,ale ještě nevim:)
Můj nový web o nexii
Http://nessi-gsi.kvalitne.cz
Obrázek
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Já jsem byl na STK+ME na konci března. U nás se ani nemusím objednávat. Prostě přijedu a jdu. :D
Prošel jsem v klidu, jen lékárnička ne. :oops:
A doma jsem se nasmál nad výsledky ME, když jsem je porovnal s těmi před dvěma roky. Hodnoty skoro žádné! Splňuju už EURO 5. :lol:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

kola si mal ake? lebo ja sundavam na zimne ked idem na STK :x a je to jul :?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Tak v pondělí půjdu s Kombi na STK, zítra tam bohužel nebudou :evil: . Díyk tomu nemůžu už tento víkend přezou, neprošel bych totiž kontrolou. :twisted:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Měl jsem tam samozřejmě zimní plecháče 14". Ale myslím, že pokud bych tam měl letní, tak projdu taky. :lol:

mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

tak uz mam aj ja "po" STK, nepresiel som kvoli brzdam :roll: , kua, co uz, taky je zivot, aspon ked ich dam opravit budu lepsie ;)
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Tak jsem dnes absolovoval STK a ME. Na měření emisí mi řekl, že když mu neukážu certifikát o homologaci (který nemám) laďáku, že mě nepustí, pak byly trošičku výš otáčky na volnoběhu a bylo málo vidět označení motoru. No nakonec jsem ho ukecal a dal mi to.

Na STK jsem byl hotov za 5 min a vším o.k.

Kdo máte tuning díly, tak certifikáty s sebou. A říkal mi ten chlapík, že kdybych chtěl jet do Rakouska a chytli mě poldové, tak mi bez řečí (pokud nebudu mít certifikát) seberou SPZ jako když spácháte velmi vážný přestupek. Takže bacha na to.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Jo, jo, rakouský švestky jsou tady těma oficiálníma krádežema espézetek pověstný...na druhou stranu se musí nechat, že je to velice účinný opatření...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

No jo, ale kvůli výfuku. Neříkám kdyby byl moc hlučnej, nebo moc kouřil...no však uvidíte na srazu, jakej tam máme.
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

:shock: certifikát od výfuku? Tak to slyším poprvé. Já tam mám Sebringa a ještě mi neřekli ani ň. :lol:

Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Kdo máte tuning díly, tak certifikáty s sebou. A říkal mi ten chlapík, že kdybych chtěl jet do Rakouska a chytli mě poldové, tak mi bez řečí (pokud nebudu mít certifikát) seberou SPZ jako když spácháte velmi vážný přestupek. Takže bacha na to.[/quote]

Z toho vyplývá, že je lepší výfuk nemít vůbec, než mít laďák bez deklů :D
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“