Včera som obul konečne mojho kalosa na disky. Rozmer 7 x 16 . dal som na nich gumy 205/45 r16 do predu a do zadu 215/40 r16. bola to chyba. Dnes som na diere cca 15 cm rozbil predný disk a aj guma je v ťahu. Zadný disk je jemne ťuknutý. Zistil som , že to nemože aj super vyzerať aj byť účelné. Naše cesty su na .... Ale vyzeralo to na 1.
Foto dam do fotogalérie.
Naše cesty a nízkoprofilové pneumatiky :(
Moderátor: Blue Lanos
-
- Reklama
Re: Naše cesty a nízkoprofilové pneumatiky :(
To mi je lúto. Teším sa na fotky.PETER CERHIT píše:Zistil som , že to nemože aj super vyzerať aj byť účelné. Naše cesty su na ....
Toto som pochopil naštastie skôr ako ty. Kedysi som tiež chcel kupovať 16ky (bola tu o tom debata), ale nedávno som radšej kúpil 14ky a urobil som dobre. Komfort mi je prednejší ako krása. A nápravám by to tiež neprospelo.
-
Re: Naše cesty a nízkoprofilové pneumatiky :(
Ono nejde o tu 16 lebo rozmerovo je super aj to vyzera super. Ale teraz na nich obujem najmenej profil 50. Asi 195 / 50 r 16 . mal som na kalose nasadene aj 17 tky a to uz bolo nadoraz. Ale 16 su super . A tie gumy sedeli na ceste neskutočne. Stabilita sa zlepšila o 100 percent. Auto bolo trochu tvrdšie ale nič extrémne. jedine čo sa mi nepáčilo , že dynamika sa trochu zhoršila. Škoda že máme cesty ako máme.