U sedana máš totéž. Teda aspoň ten náš. Ale proč nepoužít DO?DREAM píše:kdyz oteviras spolujezdcovi dvere otevres jen ty jedny..to samy u kombi zadek...jen u ridice otevres vsechny..
klika řidiče
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Reklama
protoze ho nemam )) ale chystam se na alarma + do na central
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Já se jich nebál, jen jsem se těšil, až jim budu vysvětlovat, že to auto je moje a doklady jsou zamčené uvnitř...Pavel Beneš píše:No Jendo, tak těch poldů se moc neboj.... Mýmu tátovi ukradli Transita už je to pár let zpět, nehctěli mu ho pojistit, protože neměl alarm. Dal tam alarm, jel do Varů, 10 minut na parkovišti a auto v prd.... i s alarmem..... Začal lítat po parkovišti a 10 aut od něj policajti seděli v autě a žrali, zjevně vychechtaný...... konec příběhu - auto se nikdy nenašlo, táta si už nikdy nekoupil auto v kurzu..... jezdí radši plečkama a ani zámky ho nečepujou.....
Takže jestli přibrzdili, tak se určitě zajímali o to, jestli náhodou nekradeš auto, co má botičku, že by ti jí pomohli sundat.....
Nic proti nim, ale tohle se jim fakt nepovedlo.....
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava