Nově nalakovány plasty..
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no ted je to krasavec, nahod postup, taky planuju podobnou blbinku
resp. kde jsi sehnal tu svoji barvu atd?
resp. kde jsi sehnal tu svoji barvu atd?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja ted shanim zelenou metlu, ale nejak nikde nemuzu najit, tak leda nechat namichat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no cervena, to je hned]Rebro[ píše:Skus BAUMAX. Ja som svoj odtien nasiel prave tam
Miloshi, barvu si musíš nechat namíchat do spraye, například ta moje má označení 51U
Postup: Dobře odmastit lakované části (třeba acetonem), pak nastříkat základem na plasty, nechat dobře zaschnout. Jestli chceš nechat strukturu povrchu, tak potom stačí jen stříknout barvou, pokud to chceš mít krásně hladký, použíj plnič na ten základ na plasty a poté do hladka šmirglem vybrousit a až potom barva
V obou případech je dobré to zalakovat bezbarvým lakem alespoň ve dvou vrstvách, protože se to může začít loupat, obzvlášť, když je to metalíza.
Toť stručný postup a teď Mildo, hurááá na to !
Pozn. Barvu jsem si nechal namíchat do 400ml spraye a cena byla cca 150-200,- - už si to nepamatuju
Postup: Dobře odmastit lakované části (třeba acetonem), pak nastříkat základem na plasty, nechat dobře zaschnout. Jestli chceš nechat strukturu povrchu, tak potom stačí jen stříknout barvou, pokud to chceš mít krásně hladký, použíj plnič na ten základ na plasty a poté do hladka šmirglem vybrousit a až potom barva
V obou případech je dobré to zalakovat bezbarvým lakem alespoň ve dvou vrstvách, protože se to může začít loupat, obzvlášť, když je to metalíza.
Toť stručný postup a teď Mildo, hurááá na to !
Pozn. Barvu jsem si nechal namíchat do 400ml spraye a cena byla cca 150-200,- - už si to nepamatuju
dik, pustim se do toho, jen co sezenu kde mi to namichaj, treba uz v tom baumaxu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Čupr, ještě hoď fotky jak to vypadá v autě
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
móóóóc hezké. Já chci taky tak krásně lakovaný.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067