Hmm, nepríjemné.
Odkial si markos? A napís aký to bol pocit pri obrátke, ci si bol pripútaný ...
Za 100vku máš skoro další, keď opravu, tak individuálnu, z vrakáča diely a tak ... traba dobre zvážiť.
"Mensia" havaria Lanos
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Uz par rokov byvam v BA ale povodom som z vychodu , uz som to dopisal do profilu.Reverend píše:Hmm, nepríjemné.
Odkial si markos? A napís aký to bol pocit pri obrátke, ci si bol pripútaný ...
Za 100vku máš skoro další, keď opravu, tak individuálnu, z vrakáča diely a tak ... traba dobre zvážiť.
Pocit pri obratke, no ked si na to tak spomeniem, tak mi to pripadalo ako v pocitacovej hre, len vidite obraz vozovky zrazu zhora a potom zase normalne. Priputany sme boli, to uz je samozrejmost hned ako si sadam do auta. Ale nikomu nezelam taketo akrobaticke kusky
Z tym vrakacom to je tiez problem, zatial som nenasiel Lanosa HB na vrakaci.
Brno.Mozna jsme spatne hledalpetrm píše:Odkud si v našem servisu je máme normálně na skladu Golc car najdeš to tu v případě potřeby
Jo a jeste jedna drobnost.Koukal jsem na tvuj web a sosl jsem si ty videa.Dovolil jsem si je prekonvertovad do trosku tranparentnejsiho formatu,aby z toho meli i neco nasi pratele s modemem Takze z toho souboru 3.7 MB mas 1 MB a z toho 9.2 MB mas 2.5 MB bez ztraty kvality.Hodil jsem ti to do uschovna.cz mel by ti prijit mail,kterej uvadis na tomto foru.Bud to pouzij nebo ne,je me to jedno byla to minuta prace
Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
no já na to koukal jak blázen otevřu maila a koukám že mi něco posíláš přes uschovnu tak to otevřu a koukám moje auto díky ale asi sis všimnul že web moc neaktualizuju bohužel sem jen uživatel compu a nemám znalosti ani čas dělat něco jinýho to mi dělal brácha stačí mi tyhle stránky přijdu odpoledne domu a než přečtu všechny příspěvky a odpovím kde se dá tak je půlnoc a nic jinýho nezvládám