Nubira - vybava

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
milosh

Nubira - vybava

Příspěvek od milosh »

Tak zjistuju co nejvic info, at muzu porovnavat jiny modely, no verze 2 by asi byla lepsi, pokud tam je vic zmen nez jen jiny predni svetla?

Co toto, to asi nikdo nemate co? :)

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=8200
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

to auto je kvalitnější pohledově podle mě má lepší interiér ale mechanicky se od jedničky prakticky neliší jen nápravy už vydrží o pár kilometrů dýl ;)
milosh

Příspěvek od milosh »

no na tom srazu mi nekdo musite udelat prohlidku, osobne jsem vevnitr jeste nesedel ani nejel a uz mi hloda cervik ze neco vetsiho koupim, tak jeste neco sehnat a pak i prachy :lol:

Jinak muze sem nekdo napsat co vse maji ty vybavy? CDX by byla asi nej, ale to je vata,co? ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

A to už budou určitě ty ramena, který se dávají při výměně na Nub I.Nebo ne? Teďka jste mi je tam měnili a právě mi bylo řečeno, že ty starý ani nejdou přelisovat a moc nevydrží... :)
Nubira 1,6 Wagon, 98
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

jo je na nich lehce změněná geometrie toho bumerangu a vydrží víc cdx měli hlavní rozdíl v tom že tam byly jen 2.0 motory a digi klima a čočkový světla ;)
milosh

Příspěvek od milosh »

Muzete mi nekdo napsat od kdy do kdy se delal jakej model a jaka byla vybava + motory? dik
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

co vim ja tak mk.I se delala od roku 97do roku 99 a pak II. I ma motory motory 1.6 - 78 kW a 2.0 - 98 kW. II je ma o kousek slabsi + jeste 1,8 a ta ma nejakech 90 kW. Vybava je u mk I. SX a CDX . Rozdily jsou relativne male jen u 2,0 CDX jsou vzadu kotouce (jak je to u sedanu a hatchbacku nevim)
Naposledy upravil(a) Brainman dne pon bře 27, 2006 19:59, celkem upraveno 1 x.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

výbavy S, SE, SX - u nás spíš poslední dvě pro 1.6

výbavy S: 1 AB, el. vepředu, manuál. zrc.
SX:2xAB, komplet v el. i vyhřívaný zrcátka, ABS, klima, mlhovky, 6xrepro, dělený sedla....atd...
SE:asi něco mezi tím...

No a CDX... pro 2litra, ten může mít i autom. klimu, dekor - dřevo, kůže..

ale nadrcený jsou SX dobře.... už jen automat na kafe, uprostřed sedačky díru na chem. WC a DVD s holograf. promítáním na přední sklo a
člověk ani nemusí vylejzat ven... :lol:
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
milosh

Příspěvek od milosh »

dik, prima, bude aktualizase http://nubira.daewooclub.com 8)
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

uz jsme se o tom bavili , vybav je tolik,ze kazdy ma neco .. me se snad zda ,ze neexistuji dve stejne varianty (nadnesene) ... korejci proste davali to co jim prislo pod ruku a na dvere oznaceni asi lepili jejich manzelky podle vybavy montujiciho delnika
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
milosh

Příspěvek od milosh »

DREAM píše:uz jsme se o tom bavili , vybav je tolik,ze kazdy ma neco .. me se snad zda ,ze neexistuji dve stejne varianty (nadnesene) ... korejci proste davali to co jim prislo pod ruku a na dvere oznaceni asi lepili jejich manzelky podle vybavy montujiciho delnika
no hlavne kdo ji ma z nemecka ma vybavu vetsi ;)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

milosh
PříspěvekZaslal: st březen 29, 2006 20:17 Předmět:
DREAM napsal:
uz jsme se o tom bavili , vybav je tolik,ze kazdy ma neco .. me se snad zda ,ze neexistuji dve stejne varianty (nadnesene) ... korejci proste davali to co jim prislo pod ruku a na dvere oznaceni asi lepili jejich manzelky podle vybavy montujiciho delnika

no hlavne kdo ji ma z nemecka ma vybavu vetsi Wink
tak v tom máš naprostou pravdu ale všechno je to o penězích u nás to bylo levný auto i když slušně vybavený tak ho prostě o pár maličkostí obrali ;)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“