Tak mě se vůbec nemlží na venkovní ani vnitřní okruh, když je sucho. Pokud prší, vnitřní okruh vypnu a občas je klid, občas musím i větrák ale jinak s tím nemám problémy. Pokud stojíš a motor je zdechlej, auto dobře těsní, pak neznám auto, co se nazamlžuje...pokud tam sedí tři udejchanci dvě hodiny, je to normální...
Jo, a taky v zimě si občas oklepu boty, ne že bych se přezouval ale vlhkost je sviňa....
Tip, co by to mohlo dělat, zkontrolujte si topení a hadice uvnitř auta
Neznamená, že když se neztrácí voda z chadícího okruhu, že nerosí na topení (u meďáka jsem se s tím trápil, no a rosilo to jak to bylo horký, tak se to odpařovalo přímo na okna....ale za rok se mi ztratila tak 2-3deci) Ty hadice jsou také důležité, ale jeden tip-pokud ¨tam máte volný svorky a jsou zařezaný do hadice, celý hadice vyměňte nebo dopadnete jako já s méďou (dotáhl jsem je a ruply mi za svorkou...)
Jinak kabinový filtr se mění ročně (kdo to tak dělá, nemá problém)
Zamlžený skla
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
- Reklama
tak mohlo by to být tím že se tlačí horká voda ven a topení si nasaje tu páru mě to udělala škodovka 100 když sem vařil tak to bylo jako by na mě někdo hodil deku najednou sem nic neviděl ale jinak i když mám těsnění Ok tak se mi Lanos příšerně mlží nedávno sem jel na lyže a pršelo a 120 kilometrů sem neustále musel měnit proud vzduchu a rychlost ventilátoru a běda když sem to nechal foukat na nohy pak teprve se to přestalo mlžit i když ventilátor sem nemohl uplně vypnout