Znizenie otacok pri prepnuti na plyn
Moderátor: Blue Lanos
Znizenie otacok pri prepnuti na plyn
Teraz, ako sa trochu oteplilo, zacalo mi pri nastartovani automaticky prepinat na plyn uz pri cca 1500 ot, predtym to bolo 2000 ot. Je to neprijemne, pretoze vacsinou to zdochne. Cim to moze byt?
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
lpg
nemám sice lanosa ale nubiru a mne zase vyskakovali otačky vysoko ale presne ako sa píše plynári cez PC ti to nastavia alebo sa trochu da aj na spyňovači na tej mosadznej skrutke ale to len núdzovo potom navštív servis kde ti to montovali je to otazka necelých 5 min
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: lpg
(dopredu hovorim, ze som amater a zaciatocnik) - snazil som sa to cez tu mosadznu skrutku, ale nech som tocil (+/- 720°), rozdiel bol mozno 50 otacok. mam sytem brc, tak mozno som otocal nejaku inu skrutkusimone píše:nemám sice lanosa ale nubiru a mne zase vyskakovali otačky vysoko ale presne ako sa píše plynári cez PC ti to nastavia alebo sa trochu da aj na spyňovači na tej mosadznej skrutke ale to len núdzovo potom navštív servis kde ti to montovali je to otazka necelých 5 min
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Re: Znizenie otacok pri prepnuti na plyn
zdravim. tak bol som u plynarov a dali to do poriadku asi za 5 min. uz len vymenit sviecky, filter a zase bude (snad) na chvilu pokojigor.ma píše:Teraz, ako sa trochu oteplilo, zacalo mi pri nastartovani automaticky prepinat na plyn uz pri cca 1500 ot, predtym to bolo 2000 ot. Je to neprijemne, pretoze vacsinou to zdochne. Cim to moze byt?
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::