Všechny vás zdravím
Moderátor: Blue Lanos
-
Všechny vás zdravím
Ahoj lidičky. Tak jsem se stal novopečeným majitelem Daewoo Lanos. Jsem už třetí v rodině. Táta Tacuma máma Kalos, teda ne že by se tak rodiče jmenovali
Koupil jsem Lanose r.v.10/2000 obsah 1349ccm 75koní. Je to fakt žebrák výbava, ale vzhledem k tomu, že jezdím tak 10 km denně je to přiměřený. Nemá klimu ani el. okna. Má 2 pytle (to je na tom líp než já).
Zatím nemám žádný dotaz jen jsem se k vám chtěl přidat tak jen doufám, že mě mezi sebe pustíte.
Zatím hezkej den Martin.
Koupil jsem Lanose r.v.10/2000 obsah 1349ccm 75koní. Je to fakt žebrák výbava, ale vzhledem k tomu, že jezdím tak 10 km denně je to přiměřený. Nemá klimu ani el. okna. Má 2 pytle (to je na tom líp než já).
Zatím nemám žádný dotaz jen jsem se k vám chtěl přidat tak jen doufám, že mě mezi sebe pustíte.
Zatím hezkej den Martin.
- Reklama
Vitej, jsi vtipny, to si budem rozumet www.lanosclub.com to bude tvuj druhy domof
Jinak koukej prijet na sraz, at te muzem prijmout oficialne
Jinak koukej prijet na sraz, at te muzem prijmout oficialne
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
emancipaceTomáš píše:Pustíme , dokonce můžeš přijet na Moravu na staz a vem s sebou rodiče Tacumu a Kalose . Akorát nechápu to pohlaví , táta ta Tacuma a máma ten Kalos
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Děkuju za vřelé přijetí. Co se týče toho pohlaví tak sem v tom měl napřed taky hokej ale když jsem pak otevřel knížku biologie tak sem si to v hlavě srovnal. Jinak co se týče moravy tak to není úplně špatnej nápad, jen nevím kam, kdy, za kolik, atd. Ale snad to tady někde v té záplavě různých diskuzí najdu.
PS: lanosclub už znám skoro po slepu, je to moc hezky vymakanej web. Jo už jsem se stačil potrápit s rozebráním ventilace neboť mi nesvítila jedna žárovička. Fakt je ten že to soudruzi v koreji mohli vymyslet lépeji, ale já sem kluk šikovná a nějaké zkušenosti už mám z dřívějších vozů.
Jinak logicky jsem před koupí lanosu musel prodat auto a zbyly mi z něj moc pěkný 16" kola i se zdravým obutím. Šlo o FIAT COUPÉ takže kdyby někdo z vašich známých chtěl 16" v rozteči 4x98 originál COUPÉ jsou k mání za 8tausend. Gumy jsou tam 205/50. To jen tak na okraj nekamenujte mě za tento trapný inzerát, ale kdo nic nezkusí nic nezíská.
PS: lanosclub už znám skoro po slepu, je to moc hezky vymakanej web. Jo už jsem se stačil potrápit s rozebráním ventilace neboť mi nesvítila jedna žárovička. Fakt je ten že to soudruzi v koreji mohli vymyslet lépeji, ale já sem kluk šikovná a nějaké zkušenosti už mám z dřívějších vozů.
Jinak logicky jsem před koupí lanosu musel prodat auto a zbyly mi z něj moc pěkný 16" kola i se zdravým obutím. Šlo o FIAT COUPÉ takže kdyby někdo z vašich známých chtěl 16" v rozteči 4x98 originál COUPÉ jsou k mání za 8tausend. Gumy jsou tam 205/50. To jen tak na okraj nekamenujte mě za tento trapný inzerát, ale kdo nic nezkusí nic nezíská.
-
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
-
REPRO
Chtěl jsem se zeptat, jaké jské jsou rozměry standardně montovaného zadního repra vzadu v 5dv hatchbacku. Mám na mysli ty ovály pod plastem. Potřebuji je vyměnit, pravděpodobně za kenwood (měl jsem je i v minulém autě ) ale nevím jaký to je rozměr a když jsem je měl venku tak jsem je jako správněj Ynteligent zapomněl změřit.
Re: REPRO
zkus to hodit do sekce autohifi nebo udelat nove tema, tady se to ztratidettektorr píše:Chtěl jsem se zeptat, jaké jské jsou rozměry standardně montovaného zadního repra vzadu v 5dv hatchbacku. Mám na mysli ty ovály pod plastem. Potřebuji je vyměnit, pravděpodobně za kenwood (měl jsem je i v minulém autě ) ale nevím jaký to je rozměr a když jsem je měl venku tak jsem je jako správněj Ynteligent zapomněl změřit.
Taky tě tu vítám neboj srandy je tu kopec jen je tu pár lidí co berou život moc vážně ale ty sám poznáš za pár dní repráky jsou mám takovej dojem lehce nestandartní plus mínus 0.5 cm ale měl by to být malej ovál teď nevím rozměr mám v hlavě jen velkej 6" X 9" ten to není a nic jiného se mi tam neurodí