Cukání po ránu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam tam jen vložku,ale teď sem se bavil s jednim klukem a ten řiká že kdyby jen navlhla,tak to začně chcípat,tak to možná je tim,řek bych že tam mam dost bordelu...,tak uvidim jestli to bude ono,jinak nevim... a už mi to docela štve..]Rebro[ píše:Mas tam sportovy filter? To pochybujem, ze ti tade ide voda.
cukání
Odpověd zná a umí diagnostikovat Palikx, mohu osobně prokázat, mě se navršily najednou 3závady: těsnění pod hlavou, rozdělovač a čerpadlo. Těsnění hlavy neodborně provedená výměna v Hallocaru - fakturována oprava hlavy srovnání neprovedeno. Následně při výměně tlumičů se jim povedlo odstřelit rozdělovač, ( nevím co tam s tím dělali, asi CO, startování na mobilní baterii, já nevím ), měnil jsem vše až na hřídel distrubutoru plní v podstatě funkci odtrhu u starších rozdělovačů. Čerpadlo po demontáži bylo opravováno asi v německu, německý motorek v původním skeletu výměna za nové. Auto oživlo tak, že ho nepoznávám ( srovnání kolega má 16ventil po GO motoru ). Jo pánové palikx má rady nad zlato. ( a prezentuje nám je zdarma, díky servru Milosche, doceníme někdy oba ? ) Je v servisu na opačném konci Prahy ( Praha 8 ) pro mě je to z ruky bydlím na Praze 4, ale získal mě budu tam jezdit ( přestalo mě bavit být sponzorem servisů na Praze 4 včetně OPLU - Chevrolet ). Jdu se objednat na seřízení. ( rozdělovač je dán jen na ucho, podle původního ) Mějte se a čtěte palikxe umí a zná. serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: