Všechny vás zdravím

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
dettektorr

Všechny vás zdravím

Příspěvek od dettektorr »

Ahoj lidičky. Tak jsem se stal novopečeným majitelem Daewoo Lanos. Jsem už třetí v rodině. Táta Tacuma máma Kalos, teda ne že by se tak rodiče jmenovali :lol:

Koupil jsem Lanose r.v.10/2000 obsah 1349ccm 75koní. Je to fakt žebrák výbava, ale vzhledem k tomu, že jezdím tak 10 km denně je to přiměřený. Nemá klimu ani el. okna. Má 2 pytle (to je na tom líp než já).

Zatím nemám žádný dotaz jen jsem se k vám chtěl přidat tak jen doufám, že mě mezi sebe pustíte.

Zatím hezkej den Martin.
Reklama

Cross

Příspěvek od Cross »

Vitej. Preji mnoho stastnych kilometru bez nehod. ;)
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
milosh

Příspěvek od milosh »

Vitej, jsi vtipny, to si budem rozumet :lol: www.lanosclub.com to bude tvuj druhy domof 8)

Jinak koukej prijet na sraz, at te muzem prijmout oficialne :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Pustíme , dokonce můžeš přijet na Moravu na staz a vem s sebou rodiče Tacumu a Kalose . Akorát nechápu to pohlaví , táta ta Tacuma a máma ten Kalos :roll:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
milosh

Příspěvek od milosh »

Tomáš píše:Pustíme , dokonce můžeš přijet na Moravu na staz a vem s sebou rodiče Tacumu a Kalose . Akorát nechápu to pohlaví , táta ta Tacuma a máma ten Kalos :roll:
emancipace :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dettektorr

Děkuju za vřelé přijetí. Co se týče toho pohlaví tak sem v tom měl napřed taky hokej ale když jsem pak otevřel knížku biologie tak sem si to v hlavě srovnal. :shock: Jinak co se týče moravy tak to není úplně špatnej nápad, jen nevím kam, kdy, za kolik, atd. Ale snad to tady někde v té záplavě různých diskuzí najdu.

PS: lanosclub už znám skoro po slepu, je to moc hezky vymakanej web. Jo už jsem se stačil potrápit s rozebráním ventilace neboť mi nesvítila jedna žárovička. Fakt je ten že to soudruzi v koreji mohli vymyslet lépeji, ale já sem kluk šikovná a nějaké zkušenosti už mám z dřívějších vozů.

Jinak logicky jsem před koupí lanosu musel prodat auto a zbyly mi z něj moc pěkný 16" kola i se zdravým obutím. Šlo o FIAT COUPÉ takže kdyby někdo z vašich známých chtěl 16" v rozteči 4x98 originál COUPÉ jsou k mání za 8tausend. Gumy jsou tam 205/50. To jen tak na okraj nekamenujte mě za tento trapný inzerát, ale kdo nic nezkusí nic nezíská.
dettektorr

Jo ještě detail, já bych na tu Moravu rád už na začátek a ne jen do konce :lol: (sorry to není útok, ale mám rád legraci).
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

Vitam ta medzi nami, preco mam dojem ze v poslednej dobe su vsetci ako Akri - ukecany, vtipny.....
Žeby bol akri štandard človek sa mi nezda, ale možno už nakazil dosť lud´čo ja viem :lol: :lol:

a tusim aj mna pisem OT :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
MAX
Kontaktovat uživatele:

Re: Všechny vás zdravím

Příspěvek od MAX »

Czeœć :D
AHOJ :D
Pozdrawiam.
A__MAX
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pribo »

Tomáš píše:Pustíme , dokonce můžeš přijet na Moravu na staz a vem s sebou rodiče Tacumu a Kalose . Akorát nechápu to pohlaví , táta ta Tacuma a máma ten Kalos :roll:
to je jasne ved kazdeho pritahuje opacne pohlavie nie????
dettektorr

REPRO

Chtěl jsem se zeptat, jaké jské jsou rozměry standardně montovaného zadního repra vzadu v 5dv hatchbacku. Mám na mysli ty ovály pod plastem. Potřebuji je vyměnit, pravděpodobně za kenwood (měl jsem je i v minulém autě ) ale nevím jaký to je rozměr a když jsem je měl venku tak jsem je jako správněj Ynteligent zapomněl změřit. 8)
milosh

Re: REPRO

Příspěvek od milosh »

dettektorr píše:Chtěl jsem se zeptat, jaké jské jsou rozměry standardně montovaného zadního repra vzadu v 5dv hatchbacku. Mám na mysli ty ovály pod plastem. Potřebuji je vyměnit, pravděpodobně za kenwood (měl jsem je i v minulém autě ) ale nevím jaký to je rozměr a když jsem je měl venku tak jsem je jako správněj Ynteligent zapomněl změřit. 8)
zkus to hodit do sekce autohifi nebo udelat nove tema, tady se to ztrati ;)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Taky tě tu vítám neboj srandy je tu kopec jen je tu pár lidí co berou život moc vážně ale ty sám poznáš za pár dní :lol: :lol: repráky jsou mám takovej dojem lehce nestandartní plus mínus 0.5 cm ale měl by to být malej ovál teď nevím rozměr mám v hlavě jen velkej 6" X 9" ten to není a nic jiného se mi tam neurodí ;) :lol:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“