Moja Nexia zrušila Oktávku
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Moja Nexia zrušila Oktávku
Tak nech mi nikto nehovorí ako Nexia znáša nárazy - ten predný mohutný nárazník nie je iba na okrasu.
Stalo sa to takto: kvôli spúste áut zaparkovaných na chodníku som nevidel na križovatke zľava prichádzajúcu novú Oktávku taxík, ktorý si to fičal cca 70 km/hod. Vystrčil som čumák do križovatky a tá Oktávka sa stihla trochu uhnúť, ale aj tak sa zachytila o môj predný nárazník od predného blatníka, prednú pravú nápravu, obe dvere až po zadný blatník - dobrá šupa... Pred chvíľou mi ešte taxikár volal, že má pokrivené rameno aj hnací hriadeľ.
Mne to iba odtrhlo prednú značku a oškrelo nárazník a on má zničené pol auta - ide to asi z mojej povinnej poistky. Taxikár len krútil hlavou nech mu otvorím svoju prednú kapotu, chcel sa pozrieť že sa mi naozaj nič nepokrivilo. Potom prehodil, že je to vraj tvrdé auto. Chvála Bohu sa nikomu nič nestalo, keby som bol 1,5 metra viac vpredu tak ma asi ten náraz zabije.
Policajti mi najprv chceli akože vziať vodičák, potom stačila pokuta.
Bola to moja vina, aj keď som sa obhajoval že tam je veľa aút naprataných na chodníku a tak som ho jednoducho nezbadal.
Nárazník Nexie je asi z dobrej a hrubej ocele...
Stalo sa to takto: kvôli spúste áut zaparkovaných na chodníku som nevidel na križovatke zľava prichádzajúcu novú Oktávku taxík, ktorý si to fičal cca 70 km/hod. Vystrčil som čumák do križovatky a tá Oktávka sa stihla trochu uhnúť, ale aj tak sa zachytila o môj predný nárazník od predného blatníka, prednú pravú nápravu, obe dvere až po zadný blatník - dobrá šupa... Pred chvíľou mi ešte taxikár volal, že má pokrivené rameno aj hnací hriadeľ.
Mne to iba odtrhlo prednú značku a oškrelo nárazník a on má zničené pol auta - ide to asi z mojej povinnej poistky. Taxikár len krútil hlavou nech mu otvorím svoju prednú kapotu, chcel sa pozrieť že sa mi naozaj nič nepokrivilo. Potom prehodil, že je to vraj tvrdé auto. Chvála Bohu sa nikomu nič nestalo, keby som bol 1,5 metra viac vpredu tak ma asi ten náraz zabije.
Policajti mi najprv chceli akože vziať vodičák, potom stačila pokuta.
Bola to moja vina, aj keď som sa obhajoval že tam je veľa aút naprataných na chodníku a tak som ho jednoducho nezbadal.
Nárazník Nexie je asi z dobrej a hrubej ocele...
- Reklama
To mas pravdu, uz jsem si to taky bohuzel vyzkousel
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem takhle zrušil taťkovi Megana s tím rozdílem, že jsem to byl já, kdo nedostal přenost zprava. Vykuknul jsem a zleva mě nabrala Felda. Škoda na Meganovi 70.000 Kč.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ne, už je to dávno opravené, to nebyl ten důvod - Megane na to, že je to 1,4 jede výborně, ale pořád nejede jako moje Nexia.]Rebro[ píše:aha, tak preto ho uz nemenis za Nexiu
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- simone
- Kontaktovat uživatele:
suhlas
nemôžem nič iba súhlasiť. Mňa nabral Golfík zozadu v 110 rýchlosti ja som stál a ejha žijem ale auto je po smrti . potrebuješ nejake diely na predok???
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
hezkej clanek,ale ja bejt tim ridicem oktavky tak se po...ru ,co je to za i..ta,co neumi ridit.. kazda bouracka znehodnoti auto o par tisic
no hlavne,ze se nikomu nic nestalo
no hlavne,ze se nikomu nic nestalo
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
O Meganu se svého času říkalo "Nejbezpečnější auto ve své třídě". Já k tomu dodávám ...Jak pro koho. Před sedmi roky jsem jel se Š120 a auto předemnou prudce zabrzdilo. Já to dobrzdil, ale Megan za mnou ne. Zrušil mi zadek auta (na štěstí jen po motor). Já jsem odjel sám, Megana odtáhli.Ivan píše:Tak já jsem takhle zrušil taťkovi Megana s tím rozdílem, že jsem to byl já, kdo nedostal přenost zprava. Vykuknul jsem a zleva mě nabrala Felda. Škoda na Meganovi 70.000 Kč.
No jo , ale auto se má při nehodě zdeformovat a to programovaně tak aby prostor pro přežití posádky zůstal co nejvíc v celku. To co je vpředu vzadu a okolo má náraz tlumit a tudíž se defermovat ! Kdybyste to napálili v 50 do zdi a auto se nedeformovalo vůbec, nikdo by nepřežil, protože tělo by nesneslo tak vysoké přetížení při zastavení z 50 na 0 na dráze Ocm
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: