Tak jsem objednal Lacetti

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

PavelZ

Re: Re

Příspěvek od PavelZ »

Dan píše: Jo, Captivu bych si taky nechal líbit. Jen se bojím, že v porovnáním s Lacetti bude o takových 300 výše :cry: , a to už bych nedal, ani kdybych na to měl.
Taky sem na ni zvedavej, ale doufam, ze to bude lepsi. Zatim sem nasel jen ocekavanou cenu v Anglii a tam by to melo byt kolem £16000 (za zaklad) takze by to vzhledem k tomu, co tam stoji Lacetti SW nemuselo byt tak hrozny.
Reklama

PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Koukam, ze mas (budes mit) Lacetti ve vybave Platinum. Zajimalo by me, jestli to v tyhle vybave opravdu ma stresni okno? A ma to elektricky sklapeny vnejsi zrcatka? Vybavu totiz udava kazdy dealer (a oficialni stranky Chevrolet), trochu jinak. Dik.
Dan

Příspěvek od Dan »

PavelZ píše:Koukam, ze mas (budes mit) Lacetti ve vybave Platinum. Zajimalo by me, jestli to v tyhle vybave opravdu ma stresni okno? A ma to elektricky sklapeny vnejsi zrcatka? Vybavu totiz udava kazdy dealer (a oficialni stranky Chevrolet), trochu jinak. Dik.
Střešní okno asi ne, s těmi zrcátky nevím. Ve výbavě Platinum jsem neseděl, těžko zatím říct. Každopádně se ozvu, až mi bude stát na dvoře. To pak ověřím všechno, ale asi to nebude dřív než v půlce května. Včera mi volal prodejce, že auto je vyrobené a zatím prý čeká na místo na lodi, za jak dlouho se dostane do Evropy, těžko říct.
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Dan píše:zatím prý čeká na místo na lodi
Hlavně aby nemuselo jet po vlastní ose ;)
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Mirek

Příspěvek od Mirek »

milosh píše:Nubira a kocarek rulezz :lol:
Náhodou - kočárek se vejde i do Kalose sedanu - samozřejmě do kufru! Zavřeného!
Před měsícem při nákupu vyzkoušeno.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Dan píše: Střešní okno asi ne, s těmi zrcátky nevím. Ve výbavě Platinum jsem neseděl, těžko zatím říct. Každopádně se ozvu, až mi bude stát na dvoře. To pak ověřím všechno, ale asi to nebude dřív než v půlce května. Včera mi volal prodejce, že auto je vyrobené a zatím prý čeká na místo na lodi, za jak dlouho se dostane do Evropy, těžko říct.
Pokud nebude mit stresni okno, tak podle meho nazoru jenom dobre. Ja jen, ze se nasel, ze by ve vybave Platinum melo byt elektricky stresni okno v zakladu. Ale dost me zchladila ta cekaci doba :shock: . To je docela nemile.
Dan

Příspěvek od Dan »

Pokud nebude mit stresni okno, tak podle meho nazoru jenom dobre. Ja jen, ze se nasel, ze by ve vybave Platinum melo byt elektricky stresni okno v zakladu. Ale dost me zchladila ta cekaci doba :shock: . To je docela nemile.[/quote]

Přesně tak, u Racera mi jím po čase začalo zatékat. Je to docela nepříjemné, když přijdeš ráno do auta a na sedačkách jsou louže..

O víkendu jsem se díval na výbavy jednotlivých verzí na chevrolet.cz. Podle mě to tam mají pěkně zmaštěné, polovina výbavy u nejvyšších verzí chybí a je naopak u nejlevnějších. Jsem docela zvědavej, co mi nakonec přivezou, jen aby to nebyl nějaký hybrid..

Ta čekací doba je daná jen tím, že auto není na skladě a musí se dopravit do Evropy z Korei. Jen tak pro zajímavost, v Toyotě mi řekli, že bych na auto čekal 4 měsíce. Tak si vyber..
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Moje zmatky taky vznikly z toho, ze sem se dival na parametry vybav na chevrolet.cz a u prodejcu. Bylo to zajimavy: Premium 8 repro, nebo 6, elektricky sklapeny zrcatka ano/ne, alarm ano/ne... Proste zmatek nad zmatek :).
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo dodací lhůta u auta co není na skladě je dlouhá kámoš takhle čekal na Matízka 3 měsíce jelikož chtěl servo a nic jinýho a to se prý nedělá a já už jich za těch pár let viděl moc který takový byly a ze stejný doby jako on ;)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“