Přední repro NEXIA
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Tak pánové, já vyměnil rádio TANK za Sony (origos radio z nissanu maxima - 4 x 22W) a je to jak nebe a dudy - hraje to teď mnohem, mnohem líp a to tam mám furt origoš repro!!! nečekal jsem, co dokážou ty zadní.. ty přední jsou fakt lůzry... takže mám 63 % na zadek
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
-
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Tos udelal az ted? Ja som tak ucinil este pred 7 rokmiMarra píše:Tak pánové, já vyměnil rádio TANK za Sony (origos radio z nissanu maxima - 4 x 22W) a je to jak nebe a dudy - hraje to teď mnohem, mnohem líp a to tam mám furt origoš repro!!! nečekal jsem, co dokážou ty zadní.. ty přední jsou fakt lůzry... takže mám 63 % na zadek
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
si mal tiez orig. daewoo radio ?Blue Lanos píše:Tos udelal az ted? Ja som tak ucinil este pred 7 rokmiMarra píše:Tak pánové, já vyměnil rádio TANK za Sony (origos radio z nissanu maxima - 4 x 22W) a je to jak nebe a dudy - hraje to teď mnohem, mnohem líp a to tam mám furt origoš repro!!! nečekal jsem, co dokážou ty zadní.. ty přední jsou fakt lůzry... takže mám 63 % na zadek
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Blue Lanos
jasneee
http://www.cardomain.com/id/27101976
Nevis rozmery? jde mi hlavne o to jak sou vysoky, zda je dam i dozadu?Kolopo píše:Tak sem včera nakoupil: Magnat BP1020, stáli mě 890Kč, vzal sem je kvůli malé hloubce-41mm. U řidiče to byl opravdu ježek v kleci když sem ho tam cpal, ale u spolujezdce tam byl hned! Když si je budete měnit, zapamatujte si jak ste vyndali ty původní a máte to bez rozčilování. Jinak samozřejmě s těma papírovejma se to nedá moc srovnávat!!! Tady ještě foto:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hmm, dodavka magnatu pry vazne, tak vybiram jine, ty hertz se tam nevesly
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ozyvam se, stale nemam vybranoKolopo píše:Kdyby Tě náhodou ještě zajímali ty rozměry tak se ozvy! ale dozadu mi připadaj 10cm docela smutný (celkovou vejšku repráku vidim na 50mm+-)milosh píše:Hmm, dodavka magnatu pry vazne, tak vybiram jine, ty hertz se tam nevesly
No akorát koukám na krabici a jediný co tady píšou je rozměr montážní díry 93mm a montážní hloubku 41mm, vejšku sem před tim asi přehnal! je tam sice vejškáč a takovej sříbrnej ozdobnej nesmysl ale přes 5mm to přečuhovat asi nebude jestli chceš pujdu Ti to do auta změřitmilosh píše:Ozyvam se, stale nemam vybranoKolopo píše:Kdyby Tě náhodou ještě zajímali ty rozměry tak se ozvy! ale dozadu mi připadaj 10cm docela smutný (celkovou vejšku repráku vidim na 50mm+-)milosh píše:Hmm, dodavka magnatu pry vazne, tak vybiram jine, ty hertz se tam nevesly
Kolopo
dik, zmer vse at uz to muzu objednat, jakou mas znacku? magnaty nejsou skladem