Čipování - zvýšení výkonu, snížení spotřeby.
Moderátor: Blue Lanos
Pěkný večer
Zatím ti mohu jenom napsat,že mám zatím na chip ujeto 165km.Záruku na motor ti vystavý ABCtuńing asi jako že ti nepoškodí motor na pět let.
Už to tady psal i Vojta,že když to máš přes prodejce tak máš i plný záruky
Já už jsem takový janek že i riskuju Možná když by k něčemu došlo
tak se na mě vykašlou Ale já si říkám najeto 15300km když by mtor byl
na nic tak už by se to muselo projevit! Ono jde o to,že i když máš plný záruky tak to mají tak udělaný že nakonec za to vlastně můžeš ty
/příklad:loni jsem koupil u Barumu zimáky letos než jsem je nasadil jsem zjistil,že mám zaražený kámen a zůstala díra i když ne zkrs.Opravili ale musel jsem zaplatit,že prý ručí jen za neopravitené poškození /
Ale věřím,že když by k tomu došlo tak by mi dokázali že si za to mohu sám
Musíš se rozhodnout sám! Adresu asi znáš www.abctuning.cz .Hlavní firma je v Brně.Technik co mi to dělal říkal,že ty motory mají velké rezervy.Výkon jsem opravdu pocítil a úspory to napíši až budu vědět víc.
Ale stejně zkusím sehnat firmu která mě změří výkon na brzdě.
Jak říkám my kluci před vojnou nevíme roupama co dělat
Já to cítím v kostech,že to bude dobrý
Dám vědět jak to probíhá
Ať nám jezdí a nezlobí
Zatím ti mohu jenom napsat,že mám zatím na chip ujeto 165km.Záruku na motor ti vystavý ABCtuńing asi jako že ti nepoškodí motor na pět let.
Už to tady psal i Vojta,že když to máš přes prodejce tak máš i plný záruky
Já už jsem takový janek že i riskuju Možná když by k něčemu došlo
tak se na mě vykašlou Ale já si říkám najeto 15300km když by mtor byl
na nic tak už by se to muselo projevit! Ono jde o to,že i když máš plný záruky tak to mají tak udělaný že nakonec za to vlastně můžeš ty
/příklad:loni jsem koupil u Barumu zimáky letos než jsem je nasadil jsem zjistil,že mám zaražený kámen a zůstala díra i když ne zkrs.Opravili ale musel jsem zaplatit,že prý ručí jen za neopravitené poškození /
Ale věřím,že když by k tomu došlo tak by mi dokázali že si za to mohu sám
Musíš se rozhodnout sám! Adresu asi znáš www.abctuning.cz .Hlavní firma je v Brně.Technik co mi to dělal říkal,že ty motory mají velké rezervy.Výkon jsem opravdu pocítil a úspory to napíši až budu vědět víc.
Ale stejně zkusím sehnat firmu která mě změří výkon na brzdě.
Jak říkám my kluci před vojnou nevíme roupama co dělat
Já to cítím v kostech,že to bude dobrý
Dám vědět jak to probíhá
Ať nám jezdí a nezlobí
- Reklama
Pěkný den Pod mrakem 5st!Mirek píše:Na co teď budeš jezdit - Natural 95 nebo 98? Na stránkách ABC doporučují přejít po přečipování na 98.
Ta 98 neplatí pro nás.Za prvé mám seřízení optimum,/To znamená i úsporu/a za druhé by musela na 98 být specialní uprava/ a tam je i nárůst spotřeby/.A za třetí 98 má význam u výcebodového vztřikování. U nás by při použití 98 podle nich byl jen půl kw a to nemá význam.
Ať nám jezdí a nezlobí
Pěkný den.Stále pod mrakem 5 st.
Já teda před svým servismanem jsem taky nadhodil,že jako co by říkali chipu.On tenkrát,že osobně proti tomu není ale když tak že o tom neví.
Ale než jsem si to nechal dělat v Praze tak jsem volal do Ostravy a tam to dělají přímo v CHevroletu.Mají to přímo v nabídce.Já to mám do Ostravy víc jak 400 km a to se mi nechtělo.Jinak na výkonu to je opravdu znát.Uvidím co spotřeba.Jak jsem psal natankoval jsem přesně 41 l.Teď jezdím samý couračky po městě tak km moc nepřibejvají.
Ať nám jezdí a nezlobí!
Já teda před svým servismanem jsem taky nadhodil,že jako co by říkali chipu.On tenkrát,že osobně proti tomu není ale když tak že o tom neví.
Ale než jsem si to nechal dělat v Praze tak jsem volal do Ostravy a tam to dělají přímo v CHevroletu.Mají to přímo v nabídce.Já to mám do Ostravy víc jak 400 km a to se mi nechtělo.Jinak na výkonu to je opravdu znát.Uvidím co spotřeba.Jak jsem psal natankoval jsem přesně 41 l.Teď jezdím samý couračky po městě tak km moc nepřibejvají.
Ať nám jezdí a nezlobí!
Pěkný den Stále drobné sněháňky kolem nuly
Tak jsem konečně dojel téměř na doraz nádrž.Měl jsem natankováno 41 l.
Teď jsem tankoval taky těch 41l musel jsem to trochu našlapat aby se vlezlo Najeto 591 km! to je 6,94/100km. Dvě větší trasy. 80+80 a
55+55 jinak couračky 5-10 km. Jak jsem psal,že bych vysloveně jel na spotřebu to ne.Rád předjíždím do kopce když jsou dva pruhy.Ale teď když je sajrajt na vozovce tak to se krotím a neblbnu.Teď jsem čet na Seznamu
že tady v Pihelu dva mrtví.Je to mezi N.B a Č.L prakticky rovná silnice ale co už tam bylo mrtvých!!!
Radši jak říkají němci. Lanksám abe sichr!/je to foneticky německy moc neumím jen to nejnutnější.Ale je to "Pomalu ale jistě"
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak jsem konečně dojel téměř na doraz nádrž.Měl jsem natankováno 41 l.
Teď jsem tankoval taky těch 41l musel jsem to trochu našlapat aby se vlezlo Najeto 591 km! to je 6,94/100km. Dvě větší trasy. 80+80 a
55+55 jinak couračky 5-10 km. Jak jsem psal,že bych vysloveně jel na spotřebu to ne.Rád předjíždím do kopce když jsou dva pruhy.Ale teď když je sajrajt na vozovce tak to se krotím a neblbnu.Teď jsem čet na Seznamu
že tady v Pihelu dva mrtví.Je to mezi N.B a Č.L prakticky rovná silnice ale co už tam bylo mrtvých!!!
Radši jak říkají němci. Lanksám abe sichr!/je to foneticky německy moc neumím jen to nejnutnější.Ale je to "Pomalu ale jistě"
Ať nám jezdí a nezlobí
- Blue Lanos
a taky arbeit mach frei
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
potvrdzujem...je to tak....Tompetr píše:ano ano ano! svatá pravda!mipo píše:Opravte ma, ak sa mýlim, ale podľa mňa si môžete záručnú opravu uplatniť v ktoromkoľvek autorizovanom servise Daewrolet.slaza píše:Nebo se dá změnit záruční servis? Jak se to dělá? Četl jsem, že se někomu nelíbily jeho služby a změnil ho.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Dobré po půlnoci Sraz za 36 venku-3 ve dne
Bude dotaz asi na mě.Já už si nepamatuji jak to jezdilo před čipem
Já jsem přesvědčený,že znát to je hlavně na výkonu!Jinak já nejezdím vysloveně na spotřebu.Nejezdím ani brzda plyn z toho jsem už taky dávno vyrost ale už jsem to tady psal několikrát,že když potřebuji tak ho nakrmím! Mám i tažný takže i vozík.Jinak trasy bych řek normál.Hodně couračky a občas kousek dál.Ohledně spotřeby si píšu notes/to jsem dělal u každého vozidla kromě koloběžky a kočarku/ takže mám najeto 18250km a spotřeba 7,56l.
Jak říkám jsem spokojený hlavně aby jezdil a nezlobil
Bude dotaz asi na mě.Já už si nepamatuji jak to jezdilo před čipem
Já jsem přesvědčený,že znát to je hlavně na výkonu!Jinak já nejezdím vysloveně na spotřebu.Nejezdím ani brzda plyn z toho jsem už taky dávno vyrost ale už jsem to tady psal několikrát,že když potřebuji tak ho nakrmím! Mám i tažný takže i vozík.Jinak trasy bych řek normál.Hodně couračky a občas kousek dál.Ohledně spotřeby si píšu notes/to jsem dělal u každého vozidla kromě koloběžky a kočarku/ takže mám najeto 18250km a spotřeba 7,56l.
Jak říkám jsem spokojený hlavně aby jezdil a nezlobil