Vibrace volantu
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Vibrace volantu
A ještě jeden špek. V neděli jsem jel s řetězama cca 15 km opravdu pomalou rychlostí, v pondělí jsem je sundal a když jsem dosáhnul cca 100km/h , tak se začal volant klepat jako kdyby chtělo upadnout kolo. Trvalo to cca 10 km a pak se to uklidnilo a už to nedělalo. To mi teda řekněte, čím to bylo? Nějak se Nubča začíná sypat... Už aby ta zima skončila.
Nubira 1,6 Wagon, 98
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Právě že to nemusí dělat pořád...nevyvážený kola se neprojevujou vždycky...a taky ne vždycky při stejné rychlosti...jednou to začne v 80 a skočí ve 110, jindy začne ve 100 a někdy se při dosažení podobné rychlosti nestane nic...každopádně vyvážení kol je záležitost několika minut a několika korun, takže bych to dal vyvážit a pak se uvidí...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Přesně jak píše Petrm , měls na ráfku kus sněhu a ten odpadl, nebo při brždění roztál. Pokud to už nic nedělá neřešil bych to. Podle mě se nevyvážený kola projevujou vždy Po jízdě s řetězy se někdy může poškodit čidlo ABS, a to je tak všechno, kromě brzdovejch hadic. Jiné věci na poškození tam nejsou. Jak jsem psal již dříve, je potřeba s řetězy jezdit opatrně a nejlépe v ponožkách! S Nubi 2,0 není problém řetězy přetrhnout jak nic. Jakmile začne při jízdě s řetězy něco klepat, okamžitě zastavit a řetězy dotáhnout!!!!!
Naposledy upravil(a) Richard dne úte bře 14, 2006 23:28, celkem upraveno 1 x.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502