Mate nekdo Daewoo s automatem?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
milosh

Mate nekdo Daewoo s automatem?

Příspěvek od milosh »

Tak me tento tyden kamos svezl VW Bora s automatem, no mazec, tak se mi to zalibilo ze se uz divam jen po autech co ho maj taky, ted zrovna cucim na jednu nubcu co ho ma :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Myslím, že RastoS (sorry ak sa mýlim v mene) mal Kalos automat, dotiahnutý z Nemecka. Ale už ho predaj nejakému pánovi do BA.
Saša

Příspěvek od Saša »

V sekci Espero se o mém automatu v několika přízpěvcích rozepisuju.Znovu musím opakovat - naprostá pohoda. Je to moje už druhé auto v automatu.
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.
milosh

Příspěvek od milosh »

Saša píše:V sekci Espero se o mém automatu v několika přízpěvcích rozepisuju.Znovu musím opakovat - naprostá pohoda. Je to moje už druhé auto v automatu.
No me od toho lidi odrazujou, ale zase je to mazec a kdyz bych koupil i jinou znacku myslim ze se nemusim bat ze by to nekdo ukradnul ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Saša

Příspěvek od Saša »

No,kdo nezkusil, neví o co přichází.Časté argumenty jsou, že si člověk potřebuje "zařadit", podle mě to je jenom zvyk.Vždyť dnešní automaty řadí mnohem přesněji a ve správnější okamžik než člověk.
No a k tomu, že Ti auto s automatem nikdo neukradne bych měl malou výhradu.Je to něco málo přes rok,co mě nějaký dobrák ukradl Fiata Cromu (limitovaná série) v automatu a ani se nezastyděl :evil: .Lidi kradou na co příjdou.
Pokud bych Ti mohl přispět radou, tak klidně do automatu jdi :lol: :lol: .
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.
Habron

Příspěvek od Habron »

V automatu jsem už taky párkrát jel a vůbec bych semu nebránil. Kladu to tak nějak narovinu s manuálním řazením. Kdybych si kupoval starší auto, tak bych se neohlížel na to, co je tam za převodovky. V našich končinách je ale ta manuální mnohem častější.
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

ona tam hraje hlavne roli to DNESNI auta maji automatiku vymakanou..dokonce rychlejsi,presnejsi atd... ale to jsou DNESNI auta..ne 6-8 let stary auta co mame my..takze bych byl opatrnej..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Na automatickou kvaltovnu mám stejnej názor jako na LPG, vyhřívání sedadel, automatický stěrače, automatický světla a tak podobně: kdo chce ať to má, ale do mýho auta to nesmí...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Kessler píše:Na automatickou kvaltovnu mám stejnej názor jako na LPG, vyhřívání sedadel, automatický stěrače, automatický světla a tak podobně: kdo chce ať to má, ale do mýho auta to nesmí...
Tak to ja sem zase pohodlnej :), automat bych nemusel, LPG v novym aute uz mit nebudu :(, ale vyhrivany sedadla, nezavisly topeni, automatickej sterac, to by se mi libilo :). Ale kazdy podle sveho.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Miloši není automat jako automat já sem taky jel s Baworákem 325 tds mělo to asi 140 koní a krásně tomu hrabal a smykoval zadek byla to radost z jízdy ale když se svezu třeba s Leganzou tak moc spokojenej nejsem ty motory nemají dost síly a převodovky jsou ještě stará konstrukce a jsou tak divně líný :cry: a je to přesně jak píše Dream je to na pohodovou jízdu a má to vyšší spotřebu ;)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“