Osvětlení kastlíku.

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Franta P.

Osvětlení kastlíku.

Příspěvek od Franta P. »

Nazdar. Známý má na zahradě shnilého Kadetta a řekl mi jestli se mi nebude něco hodit tak ať si to vezmu. No tak já z toho vyškubal co se dalo. i lampičku kastlíku protože a jelikož mám GL a místo lampičky sem tam měl díru. ale v tom kadettu sem nenašel žádný vypínač který zhasne světlo po zavření dvířek. no tak sem světýlko připojil na zapalovač aby mi svítilo když zapnu klíček. jenže mi světlo prosvicí zkrz škvírky ven.
Nevíte kde by mohl být ten vypínač??? nebo jak to tam funguje???
Reklama

miluna

Re: Osvětlení kastlíku.

Příspěvek od miluna »

Franta P. píše:Nazdar. Známý má na zahradě shnilého Kadetta a řekl mi jestli se mi nebude něco hodit tak ať si to vezmu. No tak já z toho vyškubal co se dalo. i lampičku kastlíku protože a jelikož mám GL a místo lampičky sem tam měl díru. ale v tom kadettu sem nenašel žádný vypínač který zhasne světlo po zavření dvířek. no tak sem světýlko připojil na zapalovač aby mi svítilo když zapnu klíček. jenže mi světlo prosvicí zkrz škvírky ven.
Nevíte kde by mohl být ten vypínač??? nebo jak to tam funguje???

Kaďour svítil v kastlíku po zapnutí světel, sralo mně to protože jsem to škvírou viděl :roll:
miluna
milosh

Příspěvek od milosh »

ja ani nevim ze by to v tech luxusnejsich verzich bylo automaticky?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Topol

Příspěvek od Topol »

Dobrý po půlnoci :D Sraz za 46 venku :twisted:
Když si umíš udělat světlo tak nejsi levej neříkej že neumíš dát koncák.
Ať nám jezdí a nezlobí :P

To znáte jak policajt zmlátil vždycky když přišel domů ženu.A když se ho ptala proč?Co jsem udělala? Necháváš svítit v ledničce :lol:
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

jak jako???
peter NR

Příspěvek od peter NR »

vidi sa mi, ze espero ma ten spinac v pantoch kastliku... ale napriklad zigulak mal v rohu dvierok (respektive v rohu toho otvoru) klasicky spinac spinajuci na kostru ako dverak...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D Sraz za 45! Venku příjde jaro příjde :lol:
Přesně tak.Já bych to viděl udělat nahoře nahoře.Nejsem elektrikář ale nechají se koupit i pomalu mikro vypinače ale i když zajdeš do nějaký Mototechny nebo jak se to dnes jmenuje tak určitě koupíš.Uvidíš,že to pujde ;)
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Já jsem na Š 120 dal do kastlíku původně spínač ze dveří, ale byl takový hamatý. Pak jsem sehnal mikrospínač a měl jsem ho i ve Favoritu . Naprostá spokojenost.
Habron

Příspěvek od Habron »

Ale u té nexie si dost dobře nedovedu představit, kam ten koncák namontovat. Snad jedině tam, jak je ta západka. Všude jinde je dost velká vůle.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“