Palubni PC z felicie do nexie

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Radmont

Příspěvek od Radmont »

tak pozor, do GPS by som isiel hned. Akurat si stahujem mapy do PDA, este musim niekde splasit gps modul. Je to super podrobne-aj nazvy ulic
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
Reklama

Snowmannn

Příspěvek od Snowmannn »

Radmont píše:tak pozor, do GPS by som isiel hned. Akurat si stahujem mapy do PDA, este musim niekde splasit gps modul. Je to super podrobne-aj nazvy ulic
aha, tak to sa zhodneme, pda uz mam objednane, cakam kym pride, mapy stiahnute takze tak.. :D
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D Sraz za 47 venku :twisted:
No já už si to bez GPS nedovedu představit! Sice když jedu na nákup do suprmarketu tak ho nepoužívám ale co ho mám tak rád používám i okresky a při jízdě se"kochám přírodou".No a ostatní udělátka jsou taky dobrý.Dřív přeci bylo v autě tak teplota motoru,tachmetr a palivo a taky to
stačilo.Dnes i ten otáčkoměr je všude,tachometr dení celkový a ještě jeden třeba na km ujeté od tankování atd. A když si tam člověk dá něco sám tak to vytváří i určitou anonimitu a pocit soukromí. ;) Něco jako tady jsem doma.Určitě mi rozumíte ;)
Tak ať nám jezdí a nezlobí :P
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Ondras píše:
Ivan píše:Palubní počítač je k ničemu. Spotřebu si člověk dokáže spočítat i bez něj :lol:
Jak ji počítáš za jízdy? :lol:

IVAN to má dávno spočítaný na jeden kilometr-jeden a půl deci------to je jeho proklatě známá spotřeba
i když ted po jeho ůpravách to bude ještě víc :lol: :lol:
ŘEZNÍK
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Snowmannn píše:
Radmont píše:tak pozor, do GPS by som isiel hned. Akurat si stahujem mapy do PDA, este musim niekde splasit gps modul. Je to super podrobne-aj nazvy ulic
aha, tak to sa zhodneme, pda uz mam objednane, cakam kym pride, mapy stiahnute takze tak.. :D
jake si stahoval mapy, a jsou i do PC
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Snowmannn

Příspěvek od Snowmannn »

Brainman píše:
Snowmannn píše:
jake si stahoval mapy, a jsou i do PC
navigacny system pre Slovensko (iGo sa vola) a este nejake mapy do Ozi explorera
Topol

Příspěvek od Topol »

Dobré po půlnoci :D Sraz za 46 venku :twisted:
Já když jel loni na Slovensko tak jsem sehnal přez http://bazar.sector.sk/
PocketKIM SK Pro a perfekt! Sice když jsem přejel hranice tak jsem si hned neuvědomil že musím satelity na české mapě vypnout a potom teprve zapnout GPS na slovenské verzi. Takže chvíli jsem jel bez navigace
než jsem si to uvědomil!
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Ješte doplním!
Výborný kluk! Poslal mi CD a za to nic nechtěl! ;) Tak jsem mu recipročně
něco poslal a ještě si občas nějaký mejl pošleme! Takže zdravím na Slovensko! ;)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“