Počasí !!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=969Vít, Jiří píše:Nezapomen si vzít lopatu co ty víš co bude až půjdeš domůV.Brousek píše:jdu na ,přestalo sněžit
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Já se sem taky téměř přiženil bydlím u svý holky v domku a moc lidí tu neznám do hospod nechodím a novejch lidí je tu jak máku staví se tu jako o život bohužel nemůžu ti pomoctVít, Jiří píše:TY bydlíš v kolovratech - jestli jo neznáš tam nějakýho FILIPA NOVÁKA jeto můj bejvalej spolužák a kámoš bohužel na něj nemám adresu a on se tam přiženilpetrm píše:jo Praha kolovraty zrovna přestalo sněžit hustě ale jen tak tak dobně poletuje sníh čertsvých 15 cm sněhu
No tak na to ze bydlim v praze (sice na okraji)tak je tu tak krasnych 15-20 cm noveho .ted koukam ze prestalo snezit.auto mam zavate po naraznik z jedne strany takze pockam do jara lopatu nemam.To pocasi asi zkousi nasi trpelivost a me uz dochazi.premyslim o stehovani nekam do australie.tam vidi snich jednou za 50 let a nejvetsi mraz tam maji kolem -2 st.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Já jen čekám, jak nám klapne důchod a mizím na Jižní Moravu někam k Mikulovu. Už mám toho sněhu a zimy plný zuby za ty roky (bohužel jsem se tady narodil).palikx píše:No tak na to ze bydlim v praze (sice na okraji)tak je tu tak krasnych 15-20 cm noveho .ted koukam ze prestalo snezit.auto mam zavate po naraznik z jedne strany takze pockam do jara lopatu nemam.To pocasi asi zkousi nasi trpelivost a me uz dochazi.premyslim o stehovani nekam do australie.tam vidi snich jednou za 50 let a nejvetsi mraz tam maji kolem -2 st.