V čom jazdia najbohatší ľudia sveta...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
V čom jazdia najbohatší ľudia sveta...
http://www.autorevue.cz/Magazin/AR.asp?ARI=7861
Pozrite si tretie miesto!
Pozrite si tretie miesto!
- Reklama
To si budu muset stěžovat, že v tom článku neuvedli, že já jezdím Nubirou kombi!!!!!! A ještě mi stojí v garáži Felicia kombi LX 1,3MPI LPG s elektropaketem. Už se ani nedivím, že si na novináře všichni stěžujou, když mě ani nekontaktovali a ani se mi neptali s čím jezdím a co mi stojí v garáži!!
Prostě šlendrián!!!
Prostě šlendrián!!!
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
to proto ze se k vam na hory ted nikdo nedostaneRichard píše:To si budu muset stěžovat, že v tom článku neuvedli, že já jezdím Nubirou kombi!!!!!! A ještě mi stojí v garáži Felicia kombi LX 1,3MPI LPG s elektropaketem. Už se ani nedivím, že si na novináře všichni stěžujou, když mě ani nekontaktovali a ani se mi neptali s čím jezdím a co mi stojí v garáži!!
Prostě šlendrián!!!
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Tam není ani slovo o tom, že Matýsky dostává - a tudíž jsem nabyl přesvědčení, že si je kupuje. Vás asi štve, že nemá v garáži Nexii nebo Nubiru, co?petrm píše:Tak píšou že má majetkový podíĺ v daewoo takže to dostává jako prezent někde dostanete třeba propisku nebo kalendář na konci roku no a on teda asi dostane matizka