Nefunkcni zamek u spolujezdce
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nefunkcni zamek u spolujezdce
Tak mi nejaky zlodej - zrejme, znicil zamek u spolujezdce a auto mi ted od nej nejde otevrit. Sice mam central, ale pro jistotu bych ho na dverich nechal. Proto se chci zeptat, zda je mozne dat na dvere zamek, co je na kufru? Ten bych potom zavaril, neb kufr stejne otviram od ridice
Kdyz tam jde stejny klic, tak by to asi jit melo, coz?
Kdyz tam jde stejny klic, tak by to asi jit melo, coz?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak s tim ti neporadim, ale zaujal me tvuj napad na zavareni kufru...
Az to budes mit hotovy tak posli fotky
Az to budes mit hotovy tak posli fotky
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
chci jen zavarit zamek, ne celou prdel
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na nexii se mi ta zavarena prdel nelibi, je to moc velka plochaIvan píše:Ale Miloši, když už, tak už, ne?
Nářez ze zámky
Tak to mě nešly oba zámky,dálkový šlo tak jsem na to kašlal.Pak se mi to vymstilo, když jsem stál na rampě u strejdy(mimo město ani živáčka)
Šel jsem na kafe protože mrzlo, no a když jsem se vrátil baterka v DO háji a já také.To jsem se chtěl jenom mrknout proč mi drnčí výfuk.
Když jsem ušel asi 5 km vyžebral jsem baterku do DO v nějaký fabrice-šla tam z tý ztmavovací svářecí kukly.
Ted stále mažu čistím a ošetřuji zámky jak magor.
Šel jsem na kafe protože mrzlo, no a když jsem se vrátil baterka v DO háji a já také.To jsem se chtěl jenom mrknout proč mi drnčí výfuk.
Když jsem ušel asi 5 km vyžebral jsem baterku do DO v nějaký fabrice-šla tam z tý ztmavovací svářecí kukly.
Ted stále mažu čistím a ošetřuji zámky jak magor.
zamok
mne zase nefunguje zamok na kufri a chcel by som zase skor prehodit zamok od spolujazdca na kufor... ale asi to nepojde... neviem...
Re: zamok
tak udelame vymenumiv píše:mne zase nefunguje zamok na kufri a chcel by som zase skor prehodit zamok od spolujazdca na kufor... ale asi to nepojde... neviem...
ale mit od auta 2 klice, to se mi zda jako dobrej ulet
vymena
viesco, mne by mozno ani vymena nevadila lebo uz aj tak mam na karike spolu s klucom od auta, kluc o paky na volant, dva kluce od garaze, a este aj nemotorny clen immobilizeru
Koukam že petrm dnes opět večeřel spoustu vtipne kašepetrm píše:Zámky nejdou prohodit ale většinou jdou někým šikovným opravit nebudeš mít cestu do prahy
PECA