Palubni PC z felicie do nexie
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Pěkný den Sraz za 47 venku
No já už si to bez GPS nedovedu představit! Sice když jedu na nákup do suprmarketu tak ho nepoužívám ale co ho mám tak rád používám i okresky a při jízdě se"kochám přírodou".No a ostatní udělátka jsou taky dobrý.Dřív přeci bylo v autě tak teplota motoru,tachmetr a palivo a taky to
stačilo.Dnes i ten otáčkoměr je všude,tachometr dení celkový a ještě jeden třeba na km ujeté od tankování atd. A když si tam člověk dá něco sám tak to vytváří i určitou anonimitu a pocit soukromí. Něco jako tady jsem doma.Určitě mi rozumíte
Tak ať nám jezdí a nezlobí
No já už si to bez GPS nedovedu představit! Sice když jedu na nákup do suprmarketu tak ho nepoužívám ale co ho mám tak rád používám i okresky a při jízdě se"kochám přírodou".No a ostatní udělátka jsou taky dobrý.Dřív přeci bylo v autě tak teplota motoru,tachmetr a palivo a taky to
stačilo.Dnes i ten otáčkoměr je všude,tachometr dení celkový a ještě jeden třeba na km ujeté od tankování atd. A když si tam člověk dá něco sám tak to vytváří i určitou anonimitu a pocit soukromí. Něco jako tady jsem doma.Určitě mi rozumíte
Tak ať nám jezdí a nezlobí
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
jake si stahoval mapy, a jsou i do PCSnowmannn píše:aha, tak to sa zhodneme, pda uz mam objednane, cakam kym pride, mapy stiahnute takze tak..Radmont píše:tak pozor, do GPS by som isiel hned. Akurat si stahujem mapy do PDA, este musim niekde splasit gps modul. Je to super podrobne-aj nazvy ulic
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
navigacny system pre Slovensko (iGo sa vola) a este nejake mapy do Ozi exploreraBrainman píše:jake si stahoval mapy, a jsou i do PCSnowmannn píše:aha, tak to sa zhodneme, pda uz mam objednane, cakam kym pride, mapy stiahnute takze tak..Radmont píše:tak pozor, do GPS by som isiel hned. Akurat si stahujem mapy do PDA, este musim niekde splasit gps modul. Je to super podrobne-aj nazvy ulic
Dobré po půlnoci Sraz za 46 venku
Já když jel loni na Slovensko tak jsem sehnal přez http://bazar.sector.sk/
PocketKIM SK Pro a perfekt! Sice když jsem přejel hranice tak jsem si hned neuvědomil že musím satelity na české mapě vypnout a potom teprve zapnout GPS na slovenské verzi. Takže chvíli jsem jel bez navigace
než jsem si to uvědomil!
Ať nám jezdí a nezlobí
Ješte doplním!
Výborný kluk! Poslal mi CD a za to nic nechtěl! Tak jsem mu recipročně
něco poslal a ještě si občas nějaký mejl pošleme! Takže zdravím na Slovensko!
Já když jel loni na Slovensko tak jsem sehnal přez http://bazar.sector.sk/
PocketKIM SK Pro a perfekt! Sice když jsem přejel hranice tak jsem si hned neuvědomil že musím satelity na české mapě vypnout a potom teprve zapnout GPS na slovenské verzi. Takže chvíli jsem jel bez navigace
než jsem si to uvědomil!
Ať nám jezdí a nezlobí
Ješte doplním!
Výborný kluk! Poslal mi CD a za to nic nechtěl! Tak jsem mu recipročně
něco poslal a ještě si občas nějaký mejl pošleme! Takže zdravím na Slovensko!