Palubni PC z felicie do nexie
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Palubni PC z felicie do nexie
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak sem si pročetl celý montážní návod hodnoty si to nebere z počítače ale má to vlastní nějaké čidlo průtoku paliva a magnetický snímač rychlosti a k palivoměru se to připojuje jen kabelem což ty univerzální né tam se musí vždy zadat informace o množství natankovanýho paliva a nemá to žádný kalibrační mód takže si myslím že tím že je to dělaný přímo na felicii tak to předělat nepůjde jelikož to není univerzál
me by zajimalo jestli se fakt u nas neprodava nakej univerzal?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no myslim ze by to slo namontovat do nexie ale asi to nebude presny jelikoz ma jiny obsah nadrze.jinak pripojeni podle montazniho navodu uplne v pohode a pisou to i na 1,6 takze idealni.jestli ten navod co jsem stahnul je kompletni tak je to pomerne snadny a mohlo by to chodit.(jedine co si nejsem jist je uchyceni snimace rychlosti)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-
- Kontaktovat uživatele:
U nás ne, ale v polsku a rusku není problém zakoupit.milosh píše:me by zajimalo jestli se fakt u nas neprodava nakej univerzal?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
No asi tak nejakTopol píše:Dobrý po půlnoci Sraz za 48 počasí snad se umoudří
To je jeden z hlavních důvodů proč jedu na sraz!!!
Za prvý že potkám lidi kteří jsou mi sympatický
Za druhý že okouknu věci které bych mohl použít
Za třetí no uvidím
Ať nám jezdí a nezlobí
Teda ne ze by to bylo tak nutny, ale libilo by se mi to tam mit
No, aspon pak vidis kolik ti to basti a prizpusobis tomu jizdu, vic kolik ujedes na nadrz atd... Mrkni sem, "NA CO TO JE"...Radmont píše:nechapem na co vam je ten palubak. akurat to znervoznuje pri jazde
http://matiz.uragan.cz/kel.php
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Palubní počítač je k ničemu. Spotřebu si člověk dokáže spočítat i bez něj
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak ji počítáš za jízdy?Ivan píše:Palubní počítač je k ničemu. Spotřebu si člověk dokáže spočítat i bez něj
|\/| /\ '|' | '/.
Ale chlapci!!!
A čo radosť z jazdy samej ako takej, vám nič nehovorí?? Nech to to stojí, čo to stojí, hlavne že to jezdí a nezlobí
Samé počítače, snímače, GPS a čo ja viem čo. Ja už teraz začínam tipovať, koľkokrát zle odbočím, ked pôjdem na zraz. A to prekvapko čo bude, ked tam trafím ...to určite bude stáť za to trápenie .
A čo radosť z jazdy samej ako takej, vám nič nehovorí?? Nech to to stojí, čo to stojí, hlavne že to jezdí a nezlobí
Samé počítače, snímače, GPS a čo ja viem čo. Ja už teraz začínam tipovať, koľkokrát zle odbočím, ked pôjdem na zraz. A to prekvapko čo bude, ked tam trafím ...to určite bude stáť za to trápenie .
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER