Geometrie
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Ivan nám pořád dluží, kde se dá v Brně udělat dobře geometrie.
Jen tak mimochodem, dost mi při vyšších rychlostech klepalo do volantu, nahodil jsem proto na chvilku letní kola, přestalo to, tak jsem zimní nechal převážit, vzhledem k tomu, že zima ještě nekončí, a po opětovném nahození se úplně odstranilo to, že mi to táhlo malinko (5 minut) do leva ...
Jen tak mimochodem, dost mi při vyšších rychlostech klepalo do volantu, nahodil jsem proto na chvilku letní kola, přestalo to, tak jsem zimní nechal převážit, vzhledem k tomu, že zima ještě nekončí, a po opětovném nahození se úplně odstranilo to, že mi to táhlo malinko (5 minut) do leva ...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Je to Auto Balvin, ulice U červeného mlýna, kousek od Boby...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Jo tak to bude ono, samozřejmě, že jsem je nafoknul na správnej tlak. Jezdí s tím převážně ženská, takže o to všechno se starám, až když se mi přijde stěžovat, že něco je v nepořádku, třeba ty vibracepetrm píše:Tak taková rozbíhavost nezpůsobuje hopkání maximálně se ti budou více sjíždět vnitřní strany pneumatik . K tomu vyvážení vybrace byly jasný a táhnutí mohly být lehce rozdílně nafouknutý a nebo neprohodil si je při montáži z jedné strany na druhou ??
Re: geo
Pěkný den Sraz za 49!Počasí už psát nebudu protože mě to užsimone píše:neoplatí sa doma srať s geometriou ajtak to nebude celkom OK, zničíš si pneu a na hovno bude aj bezpečnosť. V servise to nastavuju laserom a cena cca 500 Sk
Přesně tak naprostý souhlas!!! Mám dá se říct nového Kalose najeto nyní 18 000km. a loni na jaře při přezuvání jsem nechal převážit v Barumce na digitálu.To ti do počítače namačká přesně typ auta a do auta ti dá i barely/předepsanou zátěž/ kontrola leisrem.Loni to bylo nehnutý ale letos až budu přezouvat tak to nechám zkontrolovat zase. Jo a vytáh jsem si fakturu a stálo to přesně 319,33 kč.Pochpitelně po zaokruhlení 320 kč.
A ještě jsem dostal kafe! Taky jsem kutil ale do věcí na kterých záleží tak se nepouštím!Člověk by měl dělat jen to čemu rozumí
Ať nám jezdí a nezlobí