Geometrie

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Asi tak nějak myslím že do 500 seženeš dobrou geometrii a máš to bez práce ;)
Reklama

Marra

Příspěvek od Marra »

ted jsem byl na sbihavosti a byla mi namerena rozbihavost 2 mm.....
ale nesly povolit srouby.. :D
takze az zitra....
co vy na tu rozbihavost...je to celkem dost...myslite ze to muze zpusobovat to hopkani???
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
Habron

Příspěvek od Habron »

Ivan nám pořád dluží, kde se dá v Brně udělat dobře geometrie.

Jen tak mimochodem, dost mi při vyšších rychlostech klepalo do volantu, nahodil jsem proto na chvilku letní kola, přestalo to, tak jsem zimní nechal převážit, vzhledem k tomu, že zima ještě nekončí, a po opětovném nahození se úplně odstranilo to, že mi to táhlo malinko (5 minut) do leva ...
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak taková rozbíhavost nezpůsobuje hopkání maximálně se ti budou více sjíždět vnitřní strany pneumatik . K tomu vyvážení vybrace byly jasný a táhnutí mohly být lehce rozdílně nafouknutý a nebo neprohodil si je při montáži z jedné strany na druhou ??
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Je to Auto Balvin, ulice U červeného mlýna, kousek od Boby...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Habron

Příspěvek od Habron »

petrm píše:Tak taková rozbíhavost nezpůsobuje hopkání maximálně se ti budou více sjíždět vnitřní strany pneumatik . K tomu vyvážení vybrace byly jasný a táhnutí mohly být lehce rozdílně nafouknutý a nebo neprohodil si je při montáži z jedné strany na druhou ??
Jo tak to bude ono, samozřejmě, že jsem je nafoknul na správnej tlak. Jezdí s tím převážně ženská, takže o to všechno se starám, až když se mi přijde stěžovat, že něco je v nepořádku, třeba ty vibrace :cry:
Topol

Re: geo

Příspěvek od Topol »

simone píše:neoplatí sa doma srať s geometriou ajtak to nebude celkom OK, zničíš si pneu a na hovno bude aj bezpečnosť. V servise to nastavuju laserom a cena cca 500 Sk
Pěkný den :D Sraz za 49!Počasí už psát nebudu protože mě to už :twisted:
Přesně tak naprostý souhlas!!! Mám dá se říct nového Kalose najeto nyní 18 000km. a loni na jaře při přezuvání jsem nechal převážit v Barumce na digitálu.To ti do počítače namačká přesně typ auta a do auta ti dá i barely/předepsanou zátěž/ kontrola leisrem.Loni to bylo nehnutý ale letos až budu přezouvat tak to nechám zkontrolovat zase. Jo a vytáh jsem si fakturu a stálo to přesně 319,33 kč.Pochpitelně po zaokruhlení 320 kč.
A ještě jsem dostal kafe! :P Taky jsem kutil ale do věcí na kterých záleží tak se nepouštím!Člověk by měl dělat jen to čemu rozumí ;)
Ať nám jezdí a nezlobí :P
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

OK přemluvili jste mě. Tak teda to dám do servisu. A pak dám vědět, jestli u toho kurvoval a jestli to bylo za 500, nebo 5000 :lol:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“