Zima
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Zima
Tak co lidi,už vás to taky sere jako mě?já už chci teplo,nazout letňáky a začít se pořádně hrabat v autě...Je teď to moc nejde:(
A co vám zima přinesla?
Mě nabouranej předek,trochu odřenej zadek a urvanej kus podnárazníku vepředu,.,,:( prostě nejhoší zima co je...
A co vám zima přinesla?
Mě nabouranej předek,trochu odřenej zadek a urvanej kus podnárazníku vepředu,.,,:( prostě nejhoší zima co je...
- Reklama
Jo to je jasny taky me to nebavi,ale obcas si zablbnout ve snehu na parkovisti to v lete nejde.uz je to s jarem ale na dobre ceste jeste par dni a mame ho tu aspon podle kalendare.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Už mě to mokre bile svinstvo leze na nervy...a co se týče auta, tak letošní zima přinesla vyteklou baterku, zaseklý brzdy a dvě díry uprostřed výfuku...a taky zjištění, že můj dvorní automechanik se moc nevyzná v autoelektrice
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak tohle je opravdu smutny.ale co nadelas stava se to ja si takhle driv v zime taky opravil auto a tak blbe ze na to ani nechci vzpominat.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Je to na pí...
Já sem trefil zajíce - mlhovka v prdeli
Zmrazek mi rozštípal boční neon - zpraveno
Teď mi z nevim jakejch důvodů přestal svítit druhej boční neon.
Popraskané zástěrky.
tlumiče a čepy + brečim s nima.
A ve čtvrtek sem mohl přijít o celou nesinu. Silnice druhé třídy, les, led, koleje, smyk, proti kamion Mercedes Actros naloženo 25 tun. On to strhnul a letěl v brzdách škarpou. sních lítal, patníky lítaly a já počítal andělíčky.
Když zastavil tak já měl čumák u prvního kola na návěsu. Mezi náma byla mezera 8 cm. a nexia ani škrábanec. Ten kdyby to neztrhnul a mě vzal přímo tak tady nejsem já ani Nessi.
On nárazník pryč = 25tis Kč tak sme museli volat VB. no 500 pokutka a bonusy na pov. v prdeli.
Já sem trefil zajíce - mlhovka v prdeli
Zmrazek mi rozštípal boční neon - zpraveno
Teď mi z nevim jakejch důvodů přestal svítit druhej boční neon.
Popraskané zástěrky.
tlumiče a čepy + brečim s nima.
A ve čtvrtek sem mohl přijít o celou nesinu. Silnice druhé třídy, les, led, koleje, smyk, proti kamion Mercedes Actros naloženo 25 tun. On to strhnul a letěl v brzdách škarpou. sních lítal, patníky lítaly a já počítal andělíčky.
Když zastavil tak já měl čumák u prvního kola na návěsu. Mezi náma byla mezera 8 cm. a nexia ani škrábanec. Ten kdyby to neztrhnul a mě vzal přímo tak tady nejsem já ani Nessi.
On nárazník pryč = 25tis Kč tak sme museli volat VB. no 500 pokutka a bonusy na pov. v prdeli.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zima
Víš já jezdim opatrně,ale když někdo jako ty nezná okolnosti,tak to je težký a dokáže jen buzerovat...Docent píše:Ale copa, jeden z těch, co nazujou zimní pneumatiky a myslí si, že se jim nemůže nic stát ?S.v.o.b.i.k píše:Mě nabouranej předek,trochu odřenej zadek a urvanej kus podnárazníku vepředu,.,,:( prostě nejhoší zima co je...
Jinak FrantaP. mě přestal svítit zadní neon,ale z nějakých divných důvodů zase sám začal svítit...
Jinak,světlo už sem si opravil,kapotu taky,takže mě zbejvá zakitovat lízátko a sem při starym...