Brzdiče GSi
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
tak dnes ve 12:40 jsem podal balik na poste v brne.....kdy dojde, to uz zalezi jen na sluzbach ceske posty...ale do patku by to melo byt
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky chlapci. Ježíšek to pro mě bude sice dřív, ale zato jedinný hmotný. S našima jsem se dohodl na odečtu dluhu, takže brzdy jsou pro mě jedinné, na co si sáhnu
Franto mám 13" tak na 50%, takže je dám za 500 do bazaru a budu mít na ty brzdiče
Franto mám 13" tak na 50%, takže je dám za 500 do bazaru a budu mít na ty brzdiče
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
Panove, dovolte mi small question..
Mam 8V nexii a chci aby mi brzdila. Mám 13´ kola a brzdy ty nejhorši co mužou být - brzdič se pohybuje na takových tyčinkách...zůstavají furt zaseklé,nevracejí se atd... Víte, které mám na mysli,že??
No a dotaz spočívá v tom jestli by šly namontovat brzdy z Opela Gsi - jak zde obchodujete. Zřejmě mám ty menší kotouče, když mám ty šmejdské brzdy..
Šlo by to?? co je třeba udělat navíc?? Kdyby je někdo nabízel, napište cenu..
Fenx bójs en grls
Mam 8V nexii a chci aby mi brzdila. Mám 13´ kola a brzdy ty nejhorši co mužou být - brzdič se pohybuje na takových tyčinkách...zůstavají furt zaseklé,nevracejí se atd... Víte, které mám na mysli,že??
No a dotaz spočívá v tom jestli by šly namontovat brzdy z Opela Gsi - jak zde obchodujete. Zřejmě mám ty menší kotouče, když mám ty šmejdské brzdy..
Šlo by to?? co je třeba udělat navíc?? Kdyby je někdo nabízel, napište cenu..
Fenx bójs en grls
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km