Palivoměr LPG

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
ninja3
Kontaktovat uživatele:

Palivoměr LPG

Příspěvek od ninja3 »

Nějak se mi porouchal palivoměr LPG. Mám ho u štelování výšky světel, jsou to takový 4 zelený ledky. I když natankuju plnou, bliká mi jen jedna, což v normálním stavu značí: Jedeš na rezervu.
Nevíte někdo, jestli by se to dalo spravit?
Nádrž mám toroidní místo rezervy.
Když jsem měl Favorita s válcovou nádrží v kufru a tohle se mi taky stalo, stačilo vzít gumovou palici a bouchnout do nádrže. Plovák kterej tam byl, se uvolnil a rafika na nádrži vyběhla nahoru. Ale jestli by to tady taky tak fungovalo, to nevím. Poradíte? :roll:
HHR LT, LPG, r.v. 2009, 17'' ALU Borbet
spotřeba cca 11 ltr. LPG
http://www.ilkyok.taekwondo.cz
Reklama

Olda
Kontaktovat uživatele:

Re: Palivoměr LPG

Příspěvek od Olda »

ninja3 píše:Nějak se mi porouchal palivoměr LPG. Mám ho u štelování výšky světel, jsou to takový 4 zelený ledky. I když natankuju plnou, bliká mi jen jedna, což v normálním stavu značí: Jedeš na rezervu.
Nevíte někdo, jestli by se to dalo spravit?
Nádrž mám toroidní místo rezervy.
Když jsem měl Favorita s válcovou nádrží v kufru a tohle se mi taky stalo, stačilo vzít gumovou palici a bouchnout do nádrže. Plovák kterej tam byl, se uvolnil a rafika na nádrži vyběhla nahoru. Ale jestli by to tady taky tak fungovalo, to nevím. Poradíte? :roll:
Plyn servis :arrow:
Jinak bych to moc nevrtal-zkus maximálně projít kontakty, ale v tom asi zakopaný pes nebude...
Schválně co to udělá až nebude mrznout...
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

No a navic uz asi tak vis kolik najedes ne? Mne se pri to prepne zpetz samo na benzin kdyz mi dojde, tak se zase tolik nedeje.
Ale rozhodne bych to taky nechal prekontrolovat v servisu, oni budou vedet vsak se tim zabyvaji :)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
ninja3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ninja3 »

Tak pánové, palivoměr samoopraven ;) Stačilo přejet přes jeden větší hrboul. Ale díky
HHR LT, LPG, r.v. 2009, 17'' ALU Borbet
spotřeba cca 11 ltr. LPG
http://www.ilkyok.taekwondo.cz
Odpovědět

Zpět na „LANOS“