zamrznuty zamok
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zamrznuty zamok
Neviete ako sa da vyriesit zamrzanie zamku ? Vzdy zamrzne iba jeden a prave na strane vodica. kluc ide zasunut, aj trochu pootocit, ale dalej nie.
- Reklama
Pěkný den Sraz za 60 venku -7 azuro
Neřeknu žádnou novinu ale zamrzání to je tam voda! Musíš pochopitelně přijít na to jak se tam dostane.Nejspíš špatná guma u skla! Možná nebudeš věřit ale někdy i rozhoduje jak auto stojí.Když jsem i dřív nechal stát auto venku tak strana k domu neměla zamrzlá okna a strana do zahrady ojíněná,že nebylo do auta vidět.Někdo se může smát ale je i rozdíl jestli na tu stranu občas zasvítí slunce,protože to dokáže i za mrazu ato ohřát a vysušit.No azámek nezamrzne! Ale hlavně ta guma u skla!
Ať nám jezdí a nezlobí
Neřeknu žádnou novinu ale zamrzání to je tam voda! Musíš pochopitelně přijít na to jak se tam dostane.Nejspíš špatná guma u skla! Možná nebudeš věřit ale někdy i rozhoduje jak auto stojí.Když jsem i dřív nechal stát auto venku tak strana k domu neměla zamrzlá okna a strana do zahrady ojíněná,že nebylo do auta vidět.Někdo se může smát ale je i rozdíl jestli na tu stranu občas zasvítí slunce,protože to dokáže i za mrazu ato ohřát a vysušit.No azámek nezamrzne! Ale hlavně ta guma u skla!
Ať nám jezdí a nezlobí
Re: zamrznuty zamok
jednoduchá rada.Postav auto do teplaMarcel píše:Neviete ako sa da vyriesit zamrzanie zamku ? Vzdy zamrzne iba jeden a prave na strane vodica. kluc ide zasunut, aj trochu pootocit, ale dalej nie.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Pěkný den Sraz za 57 venku + 2 semtam mráčekcubafire píše:Taky Ti hodně pomůže když sundáš tapecírování dveří a nastříkář na mechanismus zámku silikonový olej...
Ještě jsem si uvědomil když tady píše ten tapicírunk.Na něm velmi záleží!!!
U dveří nalepují folii.Ta tam není pro parádu!Měla by být přilepená na dveřích.Protože když máš v autě teplo tak vzduch má pochopitelně větší relativní vlhkost.Tím že se dostává do dveří kde je nižší teplota a nižší rosný bod tak se voda sráží na kovových částech.No a když máš auto stále venku tak tam voda přibývá.Zdá se to jako maličkost ale kdo izoloval dům tak ví co dokáže udělat špatně udelaný parozábrany.Nebo někdo ví co udělá skříň postavená k venkovní zdi.A vůbec namrzlý výparník v lednici to je vlastně to samý!!
Ať nám jezdí a nezlobí a zámky nezamrzají!
-
Ahoj v Karvine +4 pere slunko ale kolem cest stale50čisel černeho sněhu.Otom zámku,za dob faforita zamrznuty v zimě denně.Ráno před odjezdem do práce,po dobu pití ranní kávy nachystaný jeden vařený brambor z předešlého dne.V hrnku zalitý zbytkem vařící vody z konvice.než jsem vypil kafe brambor byl horký a dost dlouho teplo udržel.Takže šup sním do silonového sáčku a sáček přitlačit na zámek auta.Stečilo podržet minutu(podle mrazu)a bylo po problému.Kalos už takhle nezlobí
Kalos 1.2HB
Kalos 1.2HB
teraz to robim aj ja... mne nejako vypovedalo sluzbu dialkove ovladanie od centralu a vodicova zamka sa neda otocit... a najlepsie je ked sa zabudnem a zastavim pravou stranou niekde tesne vedla muru, zaveja... to je potom komedia...Pribo píše:mne tiez obcas mrznu vodicove dvere ale uz som si zvykol liezt do auta cez spolujazdca
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
nio píše:teraz to robim aj ja... mne nejako vypovedalo sluzbu dialkove ovladanie od centralu a vodicova zamka sa neda otocit... a najlepsie je ked sa zabudnem a zastavim pravou stranou niekde tesne vedla muru, zaveja... to je potom komedia...Pribo píše:mne tiez obcas mrznu vodicove dvere ale uz som si zvykol liezt do auta cez spolujazdca