Zatím je to tady v pohodě, blbej úsek je mezi Hanušovicemi a M.Moravou, tam se nesolí, jen sype inertem, takže tam byly vyjetý koleje. Víc informací by dali silničáři z Hanušovic (583 231 430). Na Jesenicku jsou cesty dobrý. Červenohorský sedlo je taky dobrý, ale tam dělají bordel kamioňáci. Je to sjízdný, ale oni to často zablokují. Přes Ramzovou nesmí, takže tam to nehrozí.Olda píše:Chlapi rád bych využil tohoto tématu a zeptal se někoho z okolí města jeseník, jak to tam u vás vypadá?
Zhruba středa-čtv. tam mám jet s firem. transitem, a zajímalo by mě kterou cestu by jste mi doporučili, v létě jsem jezdil přes Hanušovice, ale ted se mi to moc nezdá a červenohor. sedlo bude to samý v bledě modrym, co?
Díky za info
Počasí !!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Dneska sem slyšel v rádiu že vy tam máte zas místo bílý kalamity černouTopol píše:Pěkný den Sraz za 60 venku-8 azuro
Tak to bude jak zpívá Nohavica v Praze 3 cm a kalamita
To toho bude zas plná televize V pátek má přijet neteř z Prahy snad dojedou
Ať nám jezdí a nezlobí
(myslím ty 2 rodiny romských spoluobčanů co se tam do sebe pustili)
Jo jinak diky za info, mé modlitby byli vyslyšeny a až na drobný konflikt liazky a autobusu, dopadlo červenohor. sedlo dobře zaplatpanbu...Vojta píše:Zatím je to tady v pohodě, blbej úsek je mezi Hanušovicemi a M.Moravou, tam se nesolí, jen sype inertem, takže tam byly vyjetý koleje. Víc informací by dali silničáři z Hanušovic (583 231 430). Na Jesenicku jsou cesty dobrý. je taky dobrý, ale tam dělají bordel kamioňáci. Je to sjízdný, ale oni to často zablokují. Přes Ramzovou nesmí, takže tam to nehrozí.Olda píše:Chlapi rád bych využil tohoto tématu a zeptal se někoho z okolí města jeseník, jak to tam u vás vypadá?
Zhruba středa-čtv. tam mám jet s firem. transitem, a zajímalo by mě kterou cestu by jste mi doporučili, v létě jsem jezdil přes Hanušovice, ale ted se mi to moc nezdá a červenohor. sedlo bude to samý v bledě modrym, co?
Díky za info
Měl sem z toho vítr, protože minule sem nedojel ani z Ria do Králík
Pěkný den Sraz za 59 venku -6 a sněháňkyVojta píše:Ten kousek, co to máš z Ria do práce, můžeš i pěšky nebo na lyžíchAkri píše:proto jezdim celou zimu autem, kdyz cekam na bus od Kralik, tak se to povede asi 2x z celeho tydne, zbytek nedojede
Asi to jezdí jak říkal Šimek že itervaly mají autobusy jak sobí spřežení na Aljašce
Ať nám jezdí a nezlobí