plavajuci Lanos

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Zdenči.x

Příspěvek od Zdenči.x »

chi,ludkovia moji a viete co to chcelo?vymenit krivy pravy predny disk za rovny zadny a mozem v klude behat 130kou bez trasenia a plavania :D
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

no vidis vsetko sa na dobe obratilo ;)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

A to máš teď vzadu křivý disk?
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Pozor , pokud je hodně bouchlý , může časem odejít ložisko , hoď to na rezervu a je pokoj .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Zdenči.x

Příspěvek od Zdenči.x »

Hadam to chvilku vydrží a plánujem elektrony vnajblizsej dobe len co budu dajake drobne :) .
ozaj,nevieteco ma vyde vymena čapov?a diky za rady!!!!!!!!!!!
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Hele, nevím jak u vás , ale mrkni sem , čep ramene 275,- , řízení 280,- , to máš cca 1200,- na obe strany

http://www.autodilykrc.cz/index.php?str ... enik=lanos
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Zdenči.x

Příspěvek od Zdenči.x »

budem sa musiet poinformovat ale buducu jar ma to caka tak ci tak nech to stoji cokolvek. bodaj by boli take ceny aj na slovensku. diky
pistalm

Příspěvek od pistalm »

mne zase neplave ale pri vedsich rychlostiach chytam zadnu napravu o asfajt ked prejdem nieku priehlbinu rychlejsie nastastie si to odnasa len tazne ale tych iskier za mnou za to by sa nemuseli hanbit ani na WRC. co s tim pruziny su menene a tlmive som dal merat ze su tiez ok.to vam mozem povedat ze su riadne supi ked chytim a to sa mi stalo asi 6 krat musim nechat za sebou peknu ciaru
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Proboha co máš za auto nikdy se mi nestalo abych někde škrtnul a to ani zástěrkama :shock: nemyslíš že ti vzadu sedí tři dospělí lidi a ty jdeš do nějaký díry přes kilo tak to potom asi jo pak už se nedivím těm tvejm opravám ;)
pistalm

Příspěvek od pistalm »

caf petrm nie isiel som uplne prazdni ani kufor nemam zatazeny neviem cim to je tazne to vzdy chyti je priverene zospodu na rezerve na tom plechu nastastie inac by som mal zrovnany naraznik a musel by som vyhodit rezervu uvazoval som tam dat vetsie pruziny alebo tvrdsie co ty na to ale pri vetsich sa bojim ze budem moc plavat jazdim dost po dialniciach
Návštěvník

Plávanie

Příspěvek od Návštěvník »

No ja som ešte nezbadal plávanie. Jazdil som na ňom len málo, mám ho od januára. Ja som to pripisoval zasneženej ceste... :oops:
Naše cesty sú tak rozbité s takými jamami, že aj tak jazdíme slalom.. :P
Ja plánujem kúpiť nové 175/70R13 ako letné. takéto mám aj zimné.
Ardy

Příspěvek od Ardy »

Hups to som bol ja... :oops:
Zabudol som sa lognuť ... :?

Teraz ma napadlo, keď som mal ešte Favorita, mne tancoval zadok ako keby som mal osmičku na kolese, ale mal som len prasknutý kord pneumatiky na zadnom kolese. Po výmene pneumatike vsjo OK.
Lanos S 1.5 8V, r.v. 98, Sedan, bledozelená metalíza 43U, modré podsvietenie palubovky.

http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=54
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak dají se koupit silnější pružiny a to že škrtáš bude si tím že tam máš nějakej divnej tažňák jelikož ty co znám já nevedou nikam pod auto ale jen bokem na nárazník to bych musel vidět ;)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

presne, takovy jsem ani ja nevidel, ja jsem si ho chtel koupit .. :shock:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „LANOS“