POMOOOOOC

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
pistalm

POMOOOOOC

Příspěvek od pistalm »

Cafte.
Mam problem mam lanosa 1.5. A uz som tolko donho navrazal ze to nie je pekne za posledne dva roky citujem: zadne loziska, zadne pruziny jedna mi pukla a vyletela za jazdy,zvysle a gulove capy, predne kotuce na vybruse lebo kopala brzda, nova riadiaca jednotka auto ma nechalo v brne som zo slovenska stravil som tam s technikmy celu noc nespinalo mi cerpadlo, vstreky mi zazracne odisly a zase zacali fakcit. to je asi vsetko co mam s nim robit ma nabehane 60 000km tekutiny podstivo menene a spotreba 9,5l v meste poradte nieco. len nie nieco take ze ho predaj. dik moc :(
Reklama

Smells

Příspěvek od Smells »

Kdyz jsi byl v Brne tak kousek odsud je nejvetsi propast zvana Macocha.Mels auto odbrzdit a skopnout dolu.Aspon bys zjistil maximalku :D
Ne ted vazne.Jakej je to rocnik smim-li se ptat ? Chci vedet za jak dlouho me cekaji podobny problemy
Obrázek
Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

S tím se nedá nic dělat jen doufat že to brzo skončí tyhle závady kromě řídící jednotky jsou běžné a vlastně ani tak extrémně drahé ale většinou nejsou na jednom autě s tak málo najetejma kilometrama i když ložiska a brzdy bych přisoudil častějšímu stání než jízda . Uvidíš ono to skončí znám takový auta i když většinou to přestane až když to auto majitel prodá . nový majitel bývá spokojen protože ten předchozí už všechno opravil a nechal vyměnit ;)
pistalm

Příspěvek od pistalm »

smells rok vyroby je 1998. a ako vydim mas aj ty 1,5s kolko ti to papa cez mesto mne sa zda ze vela cez zimu sa nedostanem pod 10l
Smells

Příspěvek od Smells »

pistalm píše:smells rok vyroby je 1998. a ako vydim mas aj ty 1,5s kolko ti to papa cez mesto mne sa zda ze vela cez zimu sa nedostanem pod 10l
Ja jezdim jen ve meste a papa me to asi 9,5 litru ted v zime.V lete nevim protoze mam Langosa teprve 2 mesice.njn holt je to zrout.
Obrázek
Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

pistalm píše:smells rok vyroby je 1998. a ako vydim mas aj ty 1,5s kolko ti to papa cez mesto mne sa zda ze vela cez zimu sa nedostanem pod 10l
kukni este termostat ;)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

ono to ale tak asi bude, mne to pres leto bere normal a v zime je to taky tak kdyz jezdim couracky a kdyz stredni trasy dostanu se o litr niz, ale hned je to poznat kdyz prituhne to fakt zere az je to i videt, chlapi nerteste to, kdyz jsou prijmy, musi byt i vydaje ! Haleluja:)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Anebo nekupovat benzín a nechat to na jiných. :lol: :lol: Tak to mám já. :P
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

hele já to mám do práce 18 Km a měl sem na pár dní Fábii s palubním compem a ta mi i v tomhle počasí ukazovala spotřebu 6,3 l a jel sem trasu 6 Km dlouhou a spotřeba byla 11,5 l :cry:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

tak to by odpovidalo tem mym 5 kilometrum, kdy se mi auto ohriva, kdyz zrovna parkuju v praci :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „LANOS“