POMOOOOOC
Moderátor: Blue Lanos
POMOOOOOC
Cafte.
Mam problem mam lanosa 1.5. A uz som tolko donho navrazal ze to nie je pekne za posledne dva roky citujem: zadne loziska, zadne pruziny jedna mi pukla a vyletela za jazdy,zvysle a gulove capy, predne kotuce na vybruse lebo kopala brzda, nova riadiaca jednotka auto ma nechalo v brne som zo slovenska stravil som tam s technikmy celu noc nespinalo mi cerpadlo, vstreky mi zazracne odisly a zase zacali fakcit. to je asi vsetko co mam s nim robit ma nabehane 60 000km tekutiny podstivo menene a spotreba 9,5l v meste poradte nieco. len nie nieco take ze ho predaj. dik moc
Mam problem mam lanosa 1.5. A uz som tolko donho navrazal ze to nie je pekne za posledne dva roky citujem: zadne loziska, zadne pruziny jedna mi pukla a vyletela za jazdy,zvysle a gulove capy, predne kotuce na vybruse lebo kopala brzda, nova riadiaca jednotka auto ma nechalo v brne som zo slovenska stravil som tam s technikmy celu noc nespinalo mi cerpadlo, vstreky mi zazracne odisly a zase zacali fakcit. to je asi vsetko co mam s nim robit ma nabehane 60 000km tekutiny podstivo menene a spotreba 9,5l v meste poradte nieco. len nie nieco take ze ho predaj. dik moc
- Reklama
Kdyz jsi byl v Brne tak kousek odsud je nejvetsi propast zvana Macocha.Mels auto odbrzdit a skopnout dolu.Aspon bys zjistil maximalku
Ne ted vazne.Jakej je to rocnik smim-li se ptat ? Chci vedet za jak dlouho me cekaji podobny problemy
Ne ted vazne.Jakej je to rocnik smim-li se ptat ? Chci vedet za jak dlouho me cekaji podobny problemy
Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
S tím se nedá nic dělat jen doufat že to brzo skončí tyhle závady kromě řídící jednotky jsou běžné a vlastně ani tak extrémně drahé ale většinou nejsou na jednom autě s tak málo najetejma kilometrama i když ložiska a brzdy bych přisoudil častějšímu stání než jízda . Uvidíš ono to skončí znám takový auta i když většinou to přestane až když to auto majitel prodá . nový majitel bývá spokojen protože ten předchozí už všechno opravil a nechal vyměnit
Ja jezdim jen ve meste a papa me to asi 9,5 litru ted v zime.V lete nevim protoze mam Langosa teprve 2 mesice.njn holt je to zrout.pistalm píše:smells rok vyroby je 1998. a ako vydim mas aj ty 1,5s kolko ti to papa cez mesto mne sa zda ze vela cez zimu sa nedostanem pod 10l
Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
- Blue Lanos
kukni este termostatpistalm píše:smells rok vyroby je 1998. a ako vydim mas aj ty 1,5s kolko ti to papa cez mesto mne sa zda ze vela cez zimu sa nedostanem pod 10l
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ono to ale tak asi bude, mne to pres leto bere normal a v zime je to taky tak kdyz jezdim couracky a kdyz stredni trasy dostanu se o litr niz, ale hned je to poznat kdyz prituhne to fakt zere az je to i videt, chlapi nerteste to, kdyz jsou prijmy, musi byt i vydaje ! Haleluja:)
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se