Vydrz zapalovacich kabelu

Moderátor: Blue Lanos

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Jasne, budu s sebou vozit nahr. dily :roll:
Reklama

jakub

Příspěvek od jakub »

Robert píše:Jasne, budu s sebou vozit nahr. dily :roll:
tak ramena, spojkovy talir apod. si s sebou brat asi nebudes, ale na delsi cestu ty kable nebo aspon startovaci od veci nejsou ... otazka jak kdo je pripraven, jak ma stesti, kam jede apod. ...
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Startovací kabely vřele doporučuju...jsou skladný a jednou už mi zachránily život...no...život možná ne :) ale spoustu starostí mi ušetřily určitě...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

sviecky

Příspěvek od rcmichal »

momentalne mam iridiove mam nanich odjazdene asi 50000km a su ok zatial
pozri si moje stranky http://www.cinema.okamzite.sk
Obrázek
[url=CALLTO://rcmichalm]Obrázek[/url]
Hein

Příspěvek od Hein »

Kessler píše:Startovací kabely vřele doporučuju...jsou skladný a jednou už mi zachránily život...no...život možná ne :) ale spoustu starostí mi ušetřily určitě...
Jasně
Startovací kabely jsou jistota pro ty z nás co nechávají svítit a ono to pak nejak nechce starovat či co že.....
Bez kabelu ani ranu :o)
Matiz r.v.99,ujeto 85k km,s průměrem 5,35 l/100km
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Albert_Hein píše:
Kessler píše:Startovací kabely vřele doporučuju...jsou skladný a jednou už mi zachránily život...no...život možná ne :) ale spoustu starostí mi ušetřily určitě...
Jasně
Startovací kabely jsou jistota pro ty z nás co nechávají svítit a ono to pak nejak nechce starovat či co že.....
Bez kabelu ani ranu :o)
my o voze a ty o koze :lol: :lol: :lol: -P
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
sonny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonny »

Ja jsem takhle jednou odjizdel z prace a pri rozjezdu mi to chciplo. To same se opakovalo asi trikrat. Behem jizdy to bylo "celkem" v pohode. Pred domem jsem otevrel kapotu a treti kabel vypadal, jako kdyby ho neco nakouslo. Stacilo ho vzit do ruky a pretrhl se. Podobne na tom byl i druhy kabel. Kdyz jsem se pak v praci ptal, co tam beha za zvirata, tak mi rekli, ze tam jsou k videni kuny... :shock: Koupil jsem origo a zaval jsem parkovat jinde :P
Lanos 1.5i, r.v.99
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

sonny píše:Ja jsem takhle jednou odjizdel z prace a pri rozjezdu mi to chciplo. To same se opakovalo asi trikrat. Behem jizdy to bylo "celkem" v pohode. Pred domem jsem otevrel kapotu a treti kabel vypadal, jako kdyby ho neco nakouslo. Stacilo ho vzit do ruky a pretrhl se. Podobne na tom byl i druhy kabel. Kdyz jsem se pak v praci ptal, co tam beha za zvirata, tak mi rekli, ze tam jsou k videni kuny... :shock: Koupil jsem origo a zaval jsem parkovat jinde :P
potvory Kuny :roll:
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Na tohle sem slyšel rady dát někam do motoru takvý to co se věší na hranu toaletní mísy a nebo chomáč lidských vlasů a ty občas vyměnit za čerstvé ;)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no posledni dobou se nam tyhle mali hlodavci nejak rozsirili a ne jen na zapal.kabely.u nasich off roadu nam ty svine kousou podtlakove hadicky a auta pak nejedou nebo nejdou vypnout.takze existuje nejaka vec na odpuzovani zvirat.jen nevim kde se to da koupit ale videl sem v motoru i mydlo(teda aspon to tak vypadalo a vonelo to)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

No tak vlasy si kvůli kunám rvát nebudu :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Robert píše:No tak vlasy si kvůli kunám rvát nebudu :lol:
já také néééééééé,mám jich na hlavě málo :D
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

palikx píše:no posledni dobou se nam tyhle mali hlodavci nejak rozsirili a ne jen na zapal.kabely.u nasich off roadu nam ty svine kousou podtlakove hadicky a auta pak nejedou nebo nejdou vypnout.takze existuje nejaka vec na odpuzovani zvirat.jen nevim kde se to da koupit ale videl sem v motoru i mydlo(teda aspon to tak vypadalo a vonelo to)
ja vim kde to maji, ale mame to v praci, tak jestli to pocka do zitra napisu to sem potom :D je to opravdu spolehlivy, u nas to je taky sama kuna :evil: :evil:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Mirek

Příspěvek od Mirek »

palikx píše:no posledni dobou se nam tyhle mali hlodavci nejak rozsirili a ne jen na zapal.kabely.u nasich off roadu nam ty svine kousou podtlakove hadicky a auta pak nejedou nebo nejdou vypnout.takze existuje nejaka vec na odpuzovani zvirat.jen nevim kde se to da koupit ale videl sem v motoru i mydlo(teda aspon to tak vypadalo a vonelo to)
Viděl jsem teď v papírovém katalogu Conradu (www.conrad.cz) plašič kun. Já teda s kunama problémy nemám, ale třeba by ti to pomohlo. I když to je spíš do garáže. Ale třeba to odpuzuje i sousedy.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Akri píše:
ja vim kde to maji, ale mame to v praci, tak jestli to pocka do zitra napisu to sem potom :D je to opravdu spolehlivy, u nas to je taky sama kuna :evil: :evil:
Akri jsem zvědav,již se směji :D :D to bude od tebe asi nějaká ptákovina,co? :D :D a nebo budu čumět :roll:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“