Ako usmrtit bateriu a nechat si takmer vykradnut auto ...
Moderátor: Blue Lanos
Já mám občas problémy s pravýma dveřma někdy začne na nich centrál stávkovat. Ale pak třeba funguje bez problému dlouhou dobu. Budeto mít asi něco společnýho se zimou, protože v tomto období se mi to převážně stává. Tak jsem si už zvyk to kontrolovat.
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Dobra sprava.
S radostou mozem povedat, ze akumulator po 1 x 5 a 2 x 12 hodinach nabijania prudom okolo 2.5A uplne precitol do zivota, zda sa, ze ma plnu kapacitu, dokonca "oko" je zelene. Tak dufam, ze este nejaky ten cas mi vydrzi, aj ked je to uz svojim sposobom dochodca
Pocitac som naucil na motor postupom uvedenym
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=3081
s tym, ze po skonceni ucenia som auto poriadne poprehanal ako po kopcoch okolo BA (Pezinska baba), tak po dialnici (okolo 180/h po dobu asi 10 minut), dokopy asi 130 km. A mozem skonstatovat, ze auticko jazdi uplne bez problemov, dokonca mam pocit, ze ma nizsiu spotrebu, ako predtym, ale to moze byt len dojem (odmerane to nemam), alebo tym, ze je akosi teplejsie, ako predtym
p.s. Pre istotu: tuk tuk na drevo
S radostou mozem povedat, ze akumulator po 1 x 5 a 2 x 12 hodinach nabijania prudom okolo 2.5A uplne precitol do zivota, zda sa, ze ma plnu kapacitu, dokonca "oko" je zelene. Tak dufam, ze este nejaky ten cas mi vydrzi, aj ked je to uz svojim sposobom dochodca
Pocitac som naucil na motor postupom uvedenym
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=3081
s tym, ze po skonceni ucenia som auto poriadne poprehanal ako po kopcoch okolo BA (Pezinska baba), tak po dialnici (okolo 180/h po dobu asi 10 minut), dokopy asi 130 km. A mozem skonstatovat, ze auticko jazdi uplne bez problemov, dokonca mam pocit, ze ma nizsiu spotrebu, ako predtym, ale to moze byt len dojem (odmerane to nemam), alebo tym, ze je akosi teplejsie, ako predtym
p.s. Pre istotu: tuk tuk na drevo
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Blue Lanos
odmerane to budeme mat ked budu computery
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01