Kniha Obsluha-Udrzba NEXIA

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Kniha Obsluha-Udrzba NEXIA

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Chlapi,dnes som bol v Pl 8) a podarilo sa mi za lacny peniaz zohnat tam nove knihy Oprava-Udrzba vozidla NEXIA!!! Niekde na fore ich Milosh myslim predstavoval a konstatoval,ze su pomerne drahe. Cena nie je dolezita ale informacie a tak ak budete cokolvek potrebovat,mozem konkretnu temu,stranku,radu dat prelozit z PL do SK/CZ a hodit to do fora alebo podla poziadavky zoskenovat a zaslat kazdemu z Vas na sukromny e-mail. Dufam,ze potesi,ja po odpojeni sa z tohto fora :cry: idem hned knizku studovat...
Reklama

viper

super

Příspěvek od viper »

To je dobrá zpráva.Ty umíš polsky?A kupodivu jsem tu nikde ani neviděl že bys za to něco chtěl jak ti vyděrači se servisním manuálem.Měj se
Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

No ja myslim ze ti "Vyděrači" se servisnim manualem nejsou viděrači! Zkus si někde sehnat servisni manual levneji nebo zadarmo, kdyz ses tak chytrej :!:
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby ;-)
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Miluju lidi co se navazi do druhych a kritizuji a pritom sami neudelaji pro druhy nic.... :o :twisted:

a jeste by chteli vsechno, a nejlepe zadarmo...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby ;-)
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Re: super

Příspěvek od Pepe »

viper píše:To je dobrá zpráva.Ty umíš polsky?A kupodivu jsem tu nikde ani neviděl že bys za to něco chtěl jak ti vyděrači se servisním manuálem.Měj se
:evil: Peca má pravdu. Cos nabídnul ty a tobě podobní ?
Jenom naskenování manuálu trvalo 3 týdny po večerech. nemluvě o nákladech na jeho pořízení, když jsem ho opravdu potřeboval a byla to jediná písemná dokumentace co byla k mání.
Všichni by radši všechno zadarmo, nebo ještě levnějc. A nejlepší jsou ti co si ten manuál objednají, pak si to rozmyslí a nevyzvednou si ho.
.... a 100 kč je v ...... (mejch 100 kč)
milosh

Příspěvek od milosh »

presne tak, kazdy je zvyklej z komunismu mit vsechno zadara (prip. si to ukrast) a tomu, co si s tim dal praci, tak nic nezaplatit.

Proto taky "nove" clenstvi v nasem nexia clubu bude fungovat tak, ze se clenove stanou "novymi" cleny az po zaplaceni poplatku. Zkusenosti s placenim samolepek mam spatny, takze proto takto !!! :!:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Nezbývá mi než souhlasit 8) 8)
miv
Kontaktovat uživatele:

nemam slov...

Příspěvek od miv »

dnes ani bozie mlyny nemelu zadarmo :lol:
miv
člen:NEXIA Club

Nexia skoncila svoju put...
milosh

Příspěvek od milosh »

staci koupit knihu OPEL KADETT to je skoro stejny.
Ale neco malo jsem zaslechl o tom ze kniha pro nexii by mela taky nekdy vyjit ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

jj, to už sem zaslechl někdy před rokem, ale už je to v PL, tak za chvili to snad dojde k nam ;)
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
serpico

zadarmo

Příspěvek od serpico »

Tak ten manuál mám taky z Nexia clubu, a jeho cenu si už ani nepamatuji nebyla velká, ale vím, že cena servisního manuálu začíná na 2tis. Kč. Tak jenom můžene děkovat Pepemu, že těch XXX stránek dal oskenovat nebo ofotit a vůbec, sehnal originál. V podstatě šlo o zaplacení nákladů, aby to pro nás vůbec mohl zhotovit. Uvědomte si prosím co je trh, zisk - náklady. A pokud je mi známo, tak se mu víceméně vrátili náklady.
Ale jinak pokud někdo získal softvér na Nexii, mám na mysli oprávárenskou diagnostiku a nahrál ho do počítače, vyrobil přípojku na notebook, jako že sleduji tyto stránky pak jsem ochoten mu za to zaplatit. A v tomto případě musím počítat, že originál je za 40 až 50tisíc Kč. Kdyby komplet například prodal za 1tis. Kč. To je cena jedneho tankování. Tak je to pro mě kauf. A nebudu přemýšlet o tom, že na tom v tomto případě mohl vydělat při 50 odběratelích například 50tisíc Kč. Nechávám stranou právní stránku věci. V tomto případě riskují obě strany. Kopírování softvéru. Jenom na závěr pokud někdo dělá něco pro druhé a stojí ho to peníze, máme mu to vrátit a hlavně ve své hlouposti zkuste počítat a méně závidět. Jinak se mějte serpico :?:
milosh

Příspěvek od milosh »

serpico, presne tak. bohuzel v Cechach stale jeste vsichni chteji mit vse zadara a ve volebnich preferencich to je bohuzel videt, kam ta zeme speje :roll:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“