vvmena filtrov

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
neofun
Kontaktovat uživatele:

vvmena filtrov

Příspěvek od neofun »

Zdravim chalani,
mam jednu otazku na vas> potreboval by som zistit ze po kolkych kilometroch sa menia jednotlive filtre, tj> olejovy, palivovy, vzduchovy.. a este nejaky je? Olejovy sa meni s olejom to mi je jasne.. dal som to menit po 14 tis kilometroch. no a tie dav po kolkych kliometroch?

vopred diky za radu.
biele espero 1.5 16V
Reklama

Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

Dufam ze ti to pomoze...

Obrázek
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

No kukam ze sam bych to lepe asi nenapsal.takze takhle to ma byt. -i
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
neofun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neofun »

Sato píše:Dufam ze ti to pomoze...

Obrázek
Dakujem velmi pekne SATO, myslim ze som zyskal celkom slusny prehlad prave ;)
biele espero 1.5 16V
ppp

Příspěvek od ppp »

Cize olej po 10tkm a nie 15tkm ako tvrdia podavaci v autodieloch. To ze je to modernejsi olej nez boli v 95 roku na veci nic nemeni.
Sato
Kontaktovat uživatele:

Re: vvmena filtrov

Příspěvek od Sato »

opt_neofun píše:Zdravim chalani,
mam jednu otazku na vas> potreboval by som zistit ze po kolkych kilometroch sa menia jednotlive filtre, tj> olejovy, palivovy, vzduchovy.. a este nejaky je? Olejovy sa meni s olejom to mi je jasne.. dal som to menit po 14 tis kilometroch. no a tie dav po kolkych kliometroch?

vopred diky za radu.
Inac celu uzivatelsku prirucku najdes na http://espero.daewooclub.com/download.php
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

ppp píše:Cize olej po 10tkm a nie 15tkm ako tvrdia podavaci v autodieloch. To ze je to modernejsi olej nez boli v 95 roku na veci nic nemeni.
A taky zalezi, kde si to auto koupil :), nektere uplne stejne modely (koupene ve stejne dobe) maji na Slovensku interval 10000km a v Cechach 15000km.
stanoc

Příspěvek od stanoc »

PavelZ píše:
ppp píše:Cize olej po 10tkm a nie 15tkm ako tvrdia podavaci v autodieloch. To ze je to modernejsi olej nez boli v 95 roku na veci nic nemeni.
A taky zalezi, kde si to auto koupil :), nektere uplne stejne modely (koupene ve stejne dobe) maji na Slovensku interval 10000km a v Cechach 15000km.
tiež mi niektory hovorili ,že plna syntetika može byt aj 15000km ale zaleži jak ten motor je namahany a jak často ho vytačaš
ppp

Příspěvek od ppp »

PavelZ píše:
Ktovie, mozno si mysleli, ze na slovensku su prasnejsie cesty :). Alebo sa lisia napr. egr ventilom ci inou zdanlivo nepodstatnou drobnostou. Ja mam v manuali 10tkm a 6 mesiacov, takze to radsej budem dodrziavat, najma ked jazdim na lpg. Inac aj v tom polskom a rumunskom su udavane intervaly 10tkm.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“