Docela zklamání
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Docela zklamání
Ahoj kolegové
Bohužel mám vozíko s dost kilometrama a silně uvažuju o upgrade na jiný model. Největší šok jsem zažil v bazaru, kde mi řekli že za mé auto dají když opravdu moc, tak 40 tis. To jsem opravdu nečekal, na to že před rokem a půl stálo skoro 100 a má el. okna, klimu (nefunkční ale má) a je o v LPG a v sedanu.
Kolik korunek bych za ni tak mohl chtít. Čekal jsem tak 55-60 tis.
Bohužel mám vozíko s dost kilometrama a silně uvažuju o upgrade na jiný model. Největší šok jsem zažil v bazaru, kde mi řekli že za mé auto dají když opravdu moc, tak 40 tis. To jsem opravdu nečekal, na to že před rokem a půl stálo skoro 100 a má el. okna, klimu (nefunkční ale má) a je o v LPG a v sedanu.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
pokud to budes prodavat v bazaru tak to je slusna cena. Ja jsem takhle mel Espero ( nebourany v max vybave, puvodem z cech, nezrezly) v jednom bazazu v komisi asi pul roku . Chtel jsem za nej 55 tis coz byla dle meho cena odpovidajici. Pak jsem se nasral zajel do autoEs a tam stoji dodnes http://www.autoesa.cz/karty/1130445.html. Dostal jsem za nej 35 ale na ruku, takovej je holt zivot.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
hmm.. ono je to fakt zvláštne. Ked predávame, tak nám dávajú málo, ked kupujeme, tak veľa pýtajú
Ked som sa rozhodla kúpiť niečo mladšie. tak som obehla niekolko bazárov. Za 4-5 ročné ojazdené potvory pýtali (podľa mňa) nehorázne prachy. Autá mali najazdených po 100 tisíc km a ktovie, čo by to do nich chcelo investovať .... Tie ceny ojazdených áut ma popravde tak šokovali, že som sa začala zaujímať o nové auto.
Ked som sa rozhodla kúpiť niečo mladšie. tak som obehla niekolko bazárov. Za 4-5 ročné ojazdené potvory pýtali (podľa mňa) nehorázne prachy. Autá mali najazdených po 100 tisíc km a ktovie, čo by to do nich chcelo investovať .... Tie ceny ojazdených áut ma popravde tak šokovali, že som sa začala zaujímať o nové auto.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
-
- Kontaktovat uživatele:
Mysleme si o AAA co chceme, ale jsou snad charita?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Poměr mezi 99 a 60 se ti zdá jako charitativní příspěvek? BTW za 99 si nechám přivézt z Německa Matize se slušnou výbavou, nikoli se 4 koly a volantem, jaké za tu cenu mají v AAAčkách. A ten co to přiveze, to podle tebe dělá jako charitu?Ondras píše:Mysleme si o AAA co chceme, ale jsou snad charita?
-
- Kontaktovat uživatele:
Docent píše:Poměr mezi 99 a 60 se ti zdá jako charitativní příspěvek?Ondras píše:Mysleme si o AAA co chceme, ale jsou snad charita?
Co prosim? Budto jsi nepochopil, co jsem chtel rici ja, nebo ja nechapu tvou reakci. Pomer 99 a 60 mi prijde jako 1.65. Nic vice nic mene. Charitou jsem myslel to, co uz psali jini vyse. Autobazar vzdy proda draz nez koupi. To je princip obchodu.
Ten, kdo ti z Rise dotazeneho Matese zde proda za 99, to pro charitu pochopitelne nedela, ale zese jen pro svuj zisk. Tva je volba za kolik auto koupis a na jake cene se dohodnes pri jeho prodeji...Docent píše:[ BTW za 99 si nechám přivézt z Německa Matize se slušnou výbavou, nikoli se 4 koly a volantem, jaké za tu cenu mají v AAAčkách. A ten co to přiveze, to podle tebe dělá jako charitu?
|\/| /\ '|' | '/.
Re: Docela zklamání
Ty v..e to je sekec cocubafire píše:Ahoj kolegové
Ja sem na tom naprosto stejně- stejny auto na plyn pred 2 léty za 100papirů...
Pobobně je na tom i Marek z Hk-jeho nexie stojí s nápisem 62.000 za plotem daewoo servisu alespon 2 měsíce a na to co v tom autě je to doted nechápu...
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
ale panove, jenze ted tady brecite nad teoretickou ztratou 50000 ale co maji rikat ti kteri si koupi auto nove? Podle modelu je to nekdy i polovina a vi vic za tri roky. Nektera auta si tu hodnotu teoreticky drzi dele ale zrovna korejci jsou na tom blede. Treba prave proto jste si Daewoo koupili, protoze v lepsi vybave a mladsi byli za lepsi penize nez treba skodofky.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG