Zámky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Hudo, ja kdyz tvy auto videl u Carrefouru, tak mi ho bylo docela lito, tys tomu dal, ty narazniky, no mels to nechat v serii
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Foto nemam
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
zámky
Zámky jsem musel řešit, auto jsem odemkl úplně jinými klíči, ze služební škodovky, nové mi stály 900Kč / 1 ks. Nechal jsem to měnit v servisu, ale najednou jsem měl další klíč a proto jsem si přestavil zámky na originál klíč, je to jednoduchý, původní zámky jsem rozdělal, a vyndal očíslované stavítka pořadí jsem zachoval na stole, následně jsem dal staré stavítka do nových zámků, vše dobře namazal vazelínou s grafitem. V tom je problém těchto zámků, stavítka nechodí jsou zablokované a otevřeš to vlastně čímkoli. Měj se serpico.
- Hůďa
- Kontaktovat uživatele:
Čaues ja te v Carrefouru zdravil a ty jsi asi nevdel kdo jsem co.Auto jsem nestihl dodelat az se oteplí tak budu pokracovat,jinak ten narazník je hroznej co?a proto chci original.milosh píše:Hudo, ja kdyz tvy auto videl u Carrefouru, tak mi ho bylo docela lito, tys tomu dal, ty narazniky, no mels to nechat v serii
VW PASSAT VAR.1.9 TDI
- Hůďa
- Kontaktovat uživatele:
Re: zámky
Cau premyslim ze zavařím zámky a necham jen centralserpico píše:Zámky jsem musel řešit, auto jsem odemkl úplně jinými klíči, ze služební škodovky, nové mi stály 900Kč / 1 ks. Nechal jsem to měnit v servisu, ale najednou jsem měl další klíč a proto jsem si přestavil zámky na originál klíč, je to jednoduchý, původní zámky jsem rozdělal, a vyndal očíslované stavítka pořadí jsem zachoval na stole, následně jsem dal staré stavítka do nových zámků, vše dobře namazal vazelínou s grafitem. V tom je problém těchto zámků, stavítka nechodí jsou zablokované a otevřeš to vlastně čímkoli. Měj se serpico.
VW PASSAT VAR.1.9 TDI
Re: zámky
To bych nedělal.Hůďa píše:Cau premyslim ze zavařím zámky a necham jen central
Já měl zámky vyřazený a měl jsem jen centrál a jednou jsem prostě zamknul a už neodemkl. Pak jsem sháněl zloděje s drátem. Ten auto otevřel, zamknout šlo, ale neodemykalo.
Co dokáže zoxiodovanej kontakt v centrálu
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
to presne me vcera napadlo ze se stane.pak ale musi ten co to zavari premyslet jak od nekud ze dveri vytahnout lanko na tajne misto a tim v pripade nehody centralu odemknout
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
-
- Kontaktovat uživatele:
no to mozna jo nechat v kufru zamek ale ten casto zarezne a nechodi.a treba felicie nebo golfy a podobne maj zavareny i zadni vrata a tam asi zamek nenechas.takze sem opravdu videl lanko tazene do podbehu a fungovalo to.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51