Jo na to razeni sem zapomel. Nerekl bych, ze je spatne, ale je hodne presne, takze clovek, kterej je zvyklej na auto, kde je razeni nepresne, muze obcas zaradit neco jineho nez chtel. A navic si pri kazdem prerazeni klapne. Ale proti Lanosu i Nubire je urcite vyrazne presnejsi a ma i kratsi chody. Ale ty plasty fakt nic moc . Zase na druhou stranu zatim sem krome BMW 740i a jen s opravdu malinkatejma vyhradama Fordu Mondeo nepotkal auto, kde bych byl spokojenej s pazvuky v interieru.Ciernygepard píše: yaris má druhý kamarát.Motor je super,ťahá jak hovado.Nexia má čo robiť držať krok. Ale plasty v interiéry trieskajú a vrźgajú a preraďovanie je strašne divné,horšie ako na matizkovi, a to proti tomu matizáckemu mám značné výhrady.
Kalos , Getz , Fabie
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
PavelZ píše:Jo na to razeni sem zapomel. Nerekl bych, ze je spatne, ale je hodne presne, takze clovek, kterej je zvyklej na auto, kde je razeni nepresne, muze obcas zaradit neco jineho nez chtel. A navic si pri kazdem prerazeni klapne. Ale proti Lanosu i Nubire je urcite vyrazne presnejsi a ma i kratsi chody. Ale ty plasty fakt nic moc . Zase na druhou stranu zatim sem krome BMW 740i a jen s opravdu malinkatejma vyhradama Fordu Mondeo nepotkal auto, kde bych byl spokojenej s pazvuky v interieru.Ciernygepard píše: yaris má druhý kamarát.Motor je super,ťahá jak hovado.Nexia má čo robiť držať krok. Ale plasty v interiéry trieskajú a vrźgajú a preraďovanie je strašne divné,horšie ako na matizkovi, a to proti tomu matizáckemu mám značné výhrady.
skusil si uz citroen xantia???? ja tam ziadne pazvuky nepocujem ale zase mozno som hluchy
Ne, ten ne, v Citroenu sem jezdil jen v Berlingu, ale to neni auto, to je linej nakladak, a myslim v C5 kombi (teda myslim, ze se to tak jmenuje, jejich nejvetsi kombi, co jeste neni MPV).Pribo píše: skusil si uz citroen xantia???? ja tam ziadne pazvuky nepocujem ale zase mozno som hluchy
Asi nejvetsi zklamani pro me byly nova Kia Sportage, novy VW Touareg, jen malo jete Nissan Maxima, Honda CR-V, Chrysler 300... Proste podle meho nazoru uz docela drahy auta a nic moc.
Pazvuky, nepazvuky.... Na Kalosa mal môj syn jednu super poznámku: "Konečne auto, kde je pri rýchlosti 100 km/h počuť rádio"
Nebudte rozmaznaní ..... treba jazdiť roky so škodovkou a potom vám bude tiché každé iné auto.
Nebudte rozmaznaní ..... treba jazdiť roky so škodovkou a potom vám bude tiché každé iné auto.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Byl jsem se podívat na toho Getze . Je to pěkný , pěkně zpracovaný , má větší kufr než Kalos , dokonce jsem se i trošku povozil . Tak je asi rozhodnuto. Jel jsem s 1.1 dvanáctiventilem a jde to moc pěkně za plynem , trošku mě překvapily tvrdší sedačky , ale to je zvyk.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
setri a kup picanto...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Blue Lanos
Ciao ragazzi A co tak Fiat bodku? Cely tyzden sme sa v nom v Italii vozili a neni to zly wagenPribo píše:DREAM píše:setri a kup picanto...
fuuuj len nie picanto ved to je take hnusne auto
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01