PavelZ píše:Dik za informaci. Ja jsem koukal na topeni Eberspaecher, taky verzi ktera predehriva motor, vzhledem k cene rizenou jen hodinama (uz koukam i na Webasto, ale zatim u nich nemuzu najit ceny - beru zpet, ceny tam jsou, byl to problem Firefoxu

). To by melo byt nejen pohodlne, ale pry podle informace vyrobce diky prohrati motoru to, co spali topeni, clovek pak usetri na tom, ze motor startuje uz predehraty. Slo mi hlavne o to, kdyz si to clovek necha montovat dodatecne, jestli pak s tim nejsou nejake problemy. Mile me prekvapilo i to, ze je to nekdo schopny (a ochotny) namontovat i do auta s prastavbou na LPG. Tam by to melo byt dobry i v tom, ze to predehreje i splynovac a auto v mrazu asi lip (a driv) prepne z benzinu na plyn nez bez toho.
Ja mam auto na plyn a predehřívá mi to i zplynovač , nastartuji na benzin , proturuju a jedu na plyn a muze byt i - 20

Ono asi 30 000 se ti jen tak nevrati , ale pohodli je pohodlí . Nějaká návratnost tam urcite je , a pokud vezmu v potaz ridice co jedou radci se zamrzlým sklem nez by to škrábali a potom trefí 5 lidí

, to se stalo nedaleko našeho domu , tak tam je návratnost 1000 % !!