PavelZ píše:Dik za informaci. Ja jsem koukal na topeni Eberspaecher, taky verzi ktera predehriva motor, vzhledem k cene rizenou jen hodinama (uz koukam i na Webasto, ale zatim u nich nemuzu najit ceny - beru zpet, ceny tam jsou, byl to problem Firefoxu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
). To by melo byt nejen pohodlne, ale pry podle informace vyrobce diky prohrati motoru to, co spali topeni, clovek pak usetri na tom, ze motor startuje uz predehraty. Slo mi hlavne o to, kdyz si to clovek necha montovat dodatecne, jestli pak s tim nejsou nejake problemy. Mile me prekvapilo i to, ze je to nekdo schopny (a ochotny) namontovat i do auta s prastavbou na LPG. Tam by to melo byt dobry i v tom, ze to predehreje i splynovac a auto v mrazu asi lip (a driv) prepne z benzinu na plyn nez bez toho.
Ja mam auto na plyn a predehřívá mi to i zplynovač , nastartuji na benzin , proturuju a jedu na plyn a muze byt i - 20
![:o)](./images/smilies/smiley25.gif)
Ono asi 30 000 se ti jen tak nevrati , ale pohodli je pohodlí . Nějaká návratnost tam urcite je , a pokud vezmu v potaz ridice co jedou radci se zamrzlým sklem nez by to škrábali a potom trefí 5 lidí
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
, to se stalo nedaleko našeho domu , tak tam je návratnost 1000 % !!