Počasí !!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
přesně tak Pribo - je to H.U.M.U.S , jako který kretén tohle počasí vymyslel....
Jinak Nový Jičín (přesněji Starojická Lhota u Starého Jičína) : -7 stupňů, hustě sněží a fouká docela dost vítr, tvoří se závěje....fuck, asi už jsem zas dlouho neházel sníh!!!
Jinak Nový Jičín (přesněji Starojická Lhota u Starého Jičína) : -7 stupňů, hustě sněží a fouká docela dost vítr, tvoří se závěje....fuck, asi už jsem zas dlouho neházel sníh!!!
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
Tady v Praze na Bílé Hoře to taje a současně na prochladlejch silnicích mrzne, dnes ráno jsem potřeboval na autě brusle , ale bohužel jsem je nestačil obout, tak jsem to seknul na chodník a tam na sněhu teprv zabrzdil ( jel jsem ze Strahova dolů do Břevnova) No fuj, Nubi málem měla bebíčko No to bych na asfaltu nečekal
ještě, že jsem si všiml toho plazícího se důchodce se psem, kterýmu se rozjížděli nohy a díky tomu sem měl čas vjet na chodník a brzdit Dávejte všichni bacha Kluziště se může vytvořit kdekoli, stačí např. zamrzlej kanál, jako u mě na dvorku
ještě, že jsem si všiml toho plazícího se důchodce se psem, kterýmu se rozjížděli nohy a díky tomu sem měl čas vjet na chodník a brzdit Dávejte všichni bacha Kluziště se může vytvořit kdekoli, stačí např. zamrzlej kanál, jako u mě na dvorku
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
ja ti rikal ze si mas dat zimni i na zadek, jinak vcera jsem jel od taty asi v pul osmy a klouzalo to vsude tak ze sem az jel pomalu . mas uz to ICQ nainstalovany?Vít, Jiří píše:Roždalovice-kus od náměstí u nás není sníh jenom led ale je to sranda jezdit
nubirou dveřma napřed
PS -stripse jsem ti nedovezl protoze jsem si ho dal do batohu ale ten jsem nechal doma
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG