-25 pod nulou Matísek nenaštartoval

Moderátor: Blue Lanos

ppp

Příspěvek od ppp »

V.Brousek píše:PPP:
když napíšeš je je něco šmejd,tak to musíš mít podložený a neodvolávat se na nějaké žebříčky baterií.Proto vzniká toto nedorozumění.U nás je šmejd šmejdem a od takového zboží co nejdál.
Ale uz radsej koncim, lebo narazam na ludi, co si kupili vartu a ked vidia slovo smejd a varta v jednej vete, tak reaguju mierne povedane nemierne :).
Reklama

mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

aj ja som kupil do lanosa vartu, ale mam pocit, ze toci slabsie (v lete) ako ta povodna orig. bateria v poslednom roku svojho zivota.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

ppp píše:Ja som pisal o smejde od varty a nie ze varta je smejd.
Tak buď neumím slovensky, nebo nevím, ale příjde mi to jako jedna a tatáž věta :roll:
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

no on to myslel tak ze Varta ma pre Matiza asi aj nejaku ovela drahsiu a lepsiu bateriu v ponuke a ta Asia je oproti nej smejd
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

PPP ty sice končíš,ale Varta ne.Přesto musím napsat že jsem i po tvém vysvětlení, neporozuměl tvým příspěvkům.Jsem asi natvrdlý a tímto se omlouvám tobě a i ostatním kteří tě pochopili.
Na stránkách Varty jsem byl také náhodou včera a tam jsem si přečetl,teda pokud jsem dobře četl,že Varta Asia je vyráběná pro vozy korejské provience stejnou technologií jako ostatní baterie srovnatelného typu,pouze má atypické rozměry a obrácené póly,oproti evropským značkám.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
zabijec

Příspěvek od zabijec »

V.Brousek píše: Na stránkách Varty jsem byl také náhodou včera a tam jsem si přečetl,teda pokud jsem dobře četl,že Varta Asia je vyráběná pro vozy korejské provience stejnou technologií jako ostatní baterie srovnatelného typu,pouze má atypické rozměry a obrácené póly,oproti evropským značkám.
presne tak, a o tom vapne tam taky neco bylo
Už bez Matesa
Míla

Příspěvek od Míla »

no samozřejmě že varta Asia do Matize je vyráběná vápníkovou technologií. Je to kvůli vyššímu nabíjecímu proudu, ale to už snad dnes má většina baterií. Nechápu, proč by Varta asia měla být špatná, co to je za nesmysl. jde o snad nejmenší aku. na trhu, tak nemůže mít startovací proud 600A. To snad dá rozum ne? Tak už ppp neblbni !!
ppp

Příspěvek od ppp »

Ospravedlnujem, sa konecne som sa dokopal k tomu, ze som si pozrel stranku v english, tam su trosku ukecanejsi, a akutocne asia je AgCa ako blue. Dufam ze mi odpustite prsty rychlejsie nez rozum :).
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tak jsem po třech týdnech vytáhl Matýska z garáže. Čekal jsem, že budou nějaké problémy se startováním, protože po těch mrazech bylo i v garáži -5 a i na oknech byla námraza. Byl jsem překvapenej - chytil na drc. Šikula :lol: :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

tak to máš štěstí,to já jsem za celý Leden nevyjel,včera jsem jen tak zkusmo chtěl nastartovat a nic :cry: .Baterka bez proudu.Tak mě čeká koupě nové,ale zase na druhou stranu co bychod ní chtěl po 6,5 letech provozu.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Anonymous píše:tak to máš štěstí,to já jsem za celý Leden nevyjel,včera jsem jen tak zkusmo chtěl nastartovat a nic :cry: .Baterka bez proudu.Tak mě čeká koupě nové,ale zase na druhou stranu co bych od ní chtěl po 6,5 letech provozu.
Anonymous,anonymous tak se mi to zase povedlo se nepřihlásit :shock:
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Docent

Příspěvek od Docent »

V.Brousek píše:pouze má atypické rozměry a obrácené póly,oproti evropským značkám.
Tak obrácené póly mít nemusí, dělají se 2 provedení, viz http://www.mulac.cz/autobaterie.php#asia, je tam odkaz na tabulku s technickými daty.
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“