Ale uz radsej koncim, lebo narazam na ludi, co si kupili vartu a ked vidia slovo smejd a varta v jednej vete, tak reaguju mierne povedane nemierne .V.Brousek píše:PPP:
když napíšeš je je něco šmejd,tak to musíš mít podložený a neodvolávat se na nějaké žebříčky baterií.Proto vzniká toto nedorozumění.U nás je šmejd šmejdem a od takového zboží co nejdál.
-25 pod nulou Matísek nenaštartoval
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
PPP ty sice končíš,ale Varta ne.Přesto musím napsat že jsem i po tvém vysvětlení, neporozuměl tvým příspěvkům.Jsem asi natvrdlý a tímto se omlouvám tobě a i ostatním kteří tě pochopili.
Na stránkách Varty jsem byl také náhodou včera a tam jsem si přečetl,teda pokud jsem dobře četl,že Varta Asia je vyráběná pro vozy korejské provience stejnou technologií jako ostatní baterie srovnatelného typu,pouze má atypické rozměry a obrácené póly,oproti evropským značkám.
Na stránkách Varty jsem byl také náhodou včera a tam jsem si přečetl,teda pokud jsem dobře četl,že Varta Asia je vyráběná pro vozy korejské provience stejnou technologií jako ostatní baterie srovnatelného typu,pouze má atypické rozměry a obrácené póly,oproti evropským značkám.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
presne tak, a o tom vapne tam taky neco byloV.Brousek píše: Na stránkách Varty jsem byl také náhodou včera a tam jsem si přečetl,teda pokud jsem dobře četl,že Varta Asia je vyráběná pro vozy korejské provience stejnou technologií jako ostatní baterie srovnatelného typu,pouze má atypické rozměry a obrácené póly,oproti evropským značkám.
Už bez Matesa
no samozřejmě že varta Asia do Matize je vyráběná vápníkovou technologií. Je to kvůli vyššímu nabíjecímu proudu, ale to už snad dnes má většina baterií. Nechápu, proč by Varta asia měla být špatná, co to je za nesmysl. jde o snad nejmenší aku. na trhu, tak nemůže mít startovací proud 600A. To snad dá rozum ne? Tak už ppp neblbni !!
Anonymous,anonymous tak se mi to zase povedlo se nepřihlásitAnonymous píše:tak to máš štěstí,to já jsem za celý Leden nevyjel,včera jsem jen tak zkusmo chtěl nastartovat a nic .Baterka bez proudu.Tak mě čeká koupě nové,ale zase na druhou stranu co bych od ní chtěl po 6,5 letech provozu.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Tak obrácené póly mít nemusí, dělají se 2 provedení, viz http://www.mulac.cz/autobaterie.php#asia, je tam odkaz na tabulku s technickými daty.V.Brousek píše:pouze má atypické rozměry a obrácené póly,oproti evropským značkám.