Snimac otaciek.
Moderátor: Blue Lanos
Snimac otaciek.
Zdravim vsetkých. Po nastartovani mi ostal svietit check. Prvý krát pred dvomi rokmi to bol Eger ventil ktory vymenili a odvtedy pohoda. V servise som povedal ze by to mohlo byt to ale po 2 dnoch mi volali ze je v pr... snimac otacok. Cca 1000 Sk suciastka. Len sa mi to nieako nezda lebo motor aj vsetko islo v pohode len niekedy chytal az na 2 raz co predtym nebolo. Je to Mato ll. Ak mate podobné skusenosti tak sem s nimi. Vdaka. ..........Nech uz skonci ten leasing a bude Kalos alebo Aveo.
- Reklama
snimac otacek na matizu je v rozdelovaci a a obcas to pise chybu.je ale mozne ze to bylo jen orosenim a stacilo ho jen vycistit.ale taky to mohl byt spatny snimac a pak to ale myslim stoji mnohem vic takze ti to jen vycistili asi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
jsme se bavili v praci a pak jsem si uvedomil ze ty mas asi novej model a tam uz neni rozdelovac ale jen snimac otacek.a ten stoji kolem tisice.takze vse pochopeno a ok.tak at ti jezdi.
Simson s 51
Simson s 51
no nevim jak je presne zapojen ten otackomer.nekdo tam pise na -civky ale ta dava vsecky impulsy.u tebe kazda civka dava pro svuj valec takze je to jine.ale jde hlavne i to jak se zapojuje.vic nevim nemel sem to v ruce.ale asi by to zapojit jit nejak melo.
Simson s 51
Simson s 51
Je to nepříjemné,ale v p....... to není,máš na opravu i na součástky vyměněné záruku,ale ten čas být případně bez auta,to je v háji.Mino píše:Mna asi porazi. Vcera mi dali auto po tyzdni a dnes uz zase svieti check. Vymenili snimac otaciek a 2400 Sk je v ...
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
No to ano ale ked vraj vycistili ten eger ventil tak mohlo byt chvílu pokoj. A nemuseli mozno menit ten snímac otáciek. Ak bude treba zase eger, jeden som menil pred 2 rokmi tak potom som vyhodil 2,5 t len tak. Po diagnostike totiž nevedeli príst nato co by to mohlo robiť, tak vsadili na snímač a možno mu nic nebolo.
To by se muselo nějak dokázat,že ten tvůj původní byl v pořádku.Jestli ti ho vrátili po výměně:Zde ti musí poradit někdo kdo se touto problematikou zabývá.Myslím si že tu pár fachmanů na fóru je,tak počkej jestli ti neporadí oni.Ale s vlastní zkušenosti vím,že je opravdu těžké někdy jednoznačně určit závadu.Potom na to samozřejmě většinou doplatí majitel auta.Mino píše:No to ano ale ked vraj vycistili ten eger ventil tak mohlo byt chvílu pokoj. A nemuseli mozno menit ten snímac otáciek. Ak bude treba zase eger, jeden som menil pred 2 rokmi tak potom som vyhodil 2,5 t len tak. Po diagnostike totiž nevedeli príst nato co by to mohlo robiť, tak vsadili na snímač a možno mu nic nebolo.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km