Nejde BIM-BAM
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
Nejde BIM-BAM
Koupil jsem Nubi a nejde mi bim bam,díval jsem se na tu hnědou krabičku, je řádně připojená.Nevíte někdo která je to pojistka,nebo něco jiného?Díky
Hyundai Accent 1,3 12V
- Reklama
-
Jako orloje nebo ten blbinec na pásy/světla/dveře?
2. jmenovaný je místo řidiče vlevo pod volantem, pod tím plastem (dá se odstranit..), a tipuju to na špatné kontakty (já když s tím zahejbu tak to řve víc nebo míň)
Je tam svorkovnice přímo na tý krabičce a aspoň u mě tam moc kontaktů nepochytily... budu to řešit, až mě to bude štvát, nebo zapomenu světla.
Jinak mě to spíš štve .. takže jsem radši, když to jde potichu.
Pokud to nejde vůbec, je třeba to vymontovat a zjistit proč.. to je rada,co?
A jestli Orloje, tak to ti radit nebudu vůbec, jímá mě hrůza, že bych vůbec musel šáhnout na strop.
2. jmenovaný je místo řidiče vlevo pod volantem, pod tím plastem (dá se odstranit..), a tipuju to na špatné kontakty (já když s tím zahejbu tak to řve víc nebo míň)
Je tam svorkovnice přímo na tý krabičce a aspoň u mě tam moc kontaktů nepochytily... budu to řešit, až mě to bude štvát, nebo zapomenu světla.
Jinak mě to spíš štve .. takže jsem radši, když to jde potichu.
Pokud to nejde vůbec, je třeba to vymontovat a zjistit proč.. to je rada,co?
A jestli Orloje, tak to ti radit nebudu vůbec, jímá mě hrůza, že bych vůbec musel šáhnout na strop.
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
vzyt ti tam sviti cervena kontrolka, ne? a tech sezensky bojejpeter NR píše:nezaoberal sa tym niekto detailnejsie...? potreboval by som k tomu pripojit dalsi vstup... totizto, moja polovicka casto zabudne na rucnu brzdu a chcem jej to spravit tak, aby jej to bimbalo az kym ju nepovoli...
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
Bim-bam
Tak díky za tipy,kouknu se na to až bude tepleji.Moje NUBI má studený /mrazivý/odchov.
Hyundai Accent 1,3 12V
Mě to přestává cinkat když zapomenu zhasnout světla, ale je to ti černym spínačem ve dveřích, když se ho dotknu tak to zas pípá..Ještě sem to nerozebírar..Nemáte s tim někdo zkušenosti co tam je?Je tam jeden šroub, jde ten spínač vyměnit nebo tak?Nebo co s tim..
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
Rozobrane som to uz mal... (inac pozor ked to bude niekto rozoberat lebo mne sa podarilo utrhnut drotiky od plosneho spoja ku sluchatku.Musel som to povodne vybrat a dat tam ine...). Ale ako to presne vsetko funguje neviem...peter NR píše:nezaoberal sa tym niekto detailnejsie...? potreboval by som k tomu pripojit dalsi vstup... totizto, moja polovicka casto zabudne na rucnu brzdu a chcem jej to spravit tak, aby jej to bimbalo az kym ju nepovoli...
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k