Nejde BIM-BAM

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Miroslav Wróbel
Kontaktovat uživatele:

Nejde BIM-BAM

Příspěvek od Miroslav Wróbel »

Koupil jsem Nubi a nejde mi bim bam,díval jsem se na tu hnědou krabičku, je řádně připojená.Nevíte někdo která je to pojistka,nebo něco jiného?Díky
Hyundai Accent 1,3 12V
Reklama

Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

Jako orloje nebo ten blbinec na pásy/světla/dveře?

2. jmenovaný je místo řidiče vlevo pod volantem, pod tím plastem (dá se odstranit..), a tipuju to na špatné kontakty (já když s tím zahejbu tak to řve víc nebo míň)
Je tam svorkovnice přímo na tý krabičce a aspoň u mě tam moc kontaktů nepochytily... budu to řešit, až mě to bude štvát, nebo zapomenu světla.
Jinak mě to spíš štve .. takže jsem radši, když to jde potichu.
Pokud to nejde vůbec, je třeba to vymontovat a zjistit proč.. to je rada,co?

A jestli Orloje, tak to ti radit nebudu vůbec, jímá mě hrůza, že bych vůbec musel šáhnout na strop.
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

mě to bimbá sem a tam :D a tam a sem :D a ze strany na stranu :P
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
peter NR

Příspěvek od peter NR »

nezaoberal sa tym niekto detailnejsie...? potreboval by som k tomu pripojit dalsi vstup... totizto, moja polovicka casto zabudne na rucnu brzdu a chcem jej to spravit tak, aby jej to bimbalo az kym ju nepovoli...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

peter NR píše:nezaoberal sa tym niekto detailnejsie...? potreboval by som k tomu pripojit dalsi vstup... totizto, moja polovicka casto zabudne na rucnu brzdu a chcem jej to spravit tak, aby jej to bimbalo az kym ju nepovoli...
vzyt ti tam sviti cervena kontrolka, ne? a tech sezensky bojej
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Miroslav Wróbel
Kontaktovat uživatele:

Bim-bam

Příspěvek od Miroslav Wróbel »

Tak díky za tipy,kouknu se na to až bude tepleji.Moje NUBI má studený /mrazivý/odchov.
Hyundai Accent 1,3 12V
misaaa

Příspěvek od misaaa »

Mě to přestává cinkat když zapomenu zhasnout světla, ale je to ti černym spínačem ve dveřích, když se ho dotknu tak to zas pípá..Ještě sem to nerozebírar..Nemáte s tim někdo zkušenosti co tam je?Je tam jeden šroub, jde ten spínač vyměnit nebo tak?Nebo co s tim..
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Povol ten jeden šroubek a vyndej spinač , pouze ho vyčisti, vede k němu jen jeden drát a ten spínač vlastně jen ukostřuje.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
misaaa

Příspěvek od misaaa »

OK, dík, večer na to mrknu, ale nevim jestli to pude vůbec povolit, koukal sem na ten šroub a je pěkně rezavej..
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

peter NR píše:nezaoberal sa tym niekto detailnejsie...? potreboval by som k tomu pripojit dalsi vstup... totizto, moja polovicka casto zabudne na rucnu brzdu a chcem jej to spravit tak, aby jej to bimbalo az kym ju nepovoli...
Rozobrane som to uz mal... (inac pozor ked to bude niekto rozoberat lebo mne sa podarilo utrhnut drotiky od plosneho spoja ku sluchatku.Musel som to povodne vybrat a dat tam ine...). Ale ako to presne vsetko funguje neviem...

Obrázek
Obrázek
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“