Nazdar.
Mne to robilo zlymi svieckami mal NGK a ked so slapol na plynspomala na rychlo tak ma cukalo ako na koni.
Potom by to mohlo byť este palivom rivodom filtrom alebo potom kablami zapalovacimi. CAU
SCORPION píše:Nazdar.
Mne to robilo zlymi svieckami mal NGK a ked so slapol na plynspomala na rychlo tak ma cukalo ako na koni.
Potom by to mohlo byť este palivom rivodom filtrom alebo potom kablami zapalovacimi. CAU
no ty vole: mohol by mi to niekto prelozit??? nejako tomu moc nerozumiem... beriem slovencinu,cestinu,nemcimu,anglictinu...
Franta P. píše:Nazdar. Dnes se mi začala dít taková věc. Když pustim plyn při zařazené rychlosti tak mi auto začne tak nějak divně cukat. Čim by to mohlo bejt???
Kludne to moze robit benzin.A hlavne teraz ked poriadne mrzne.Ak parkujes vonku moze primrzat voda v benzine.Na kazdych pumpach kupis pripravok na upravu benzinu.
Franta P. píše:Nazdar. Dnes se mi začala dít taková věc. Když pustim plyn při zařazené rychlosti tak mi auto začne tak nějak divně cukat. Čim by to mohlo bejt???
Kludne to moze robit benzin.A hlavne teraz ked poriadne mrzne.Ak parkujes vonku moze primrzat voda v benzine.Na kazdych pumpach kupis pripravok na upravu benzinu.
Jak se jmenuje ten pripravek? Taky bych ho tam preventivne nalil
Ale jak rikam, v zime se doporucuje tankovat casteji a nevyjizdet nadrz do nuly
Jak se jmenuje ten pripravek? Taky bych ho tam preventivne nalil
Ale jak rikam, v zime se doporucuje tankovat casteji a nevyjizdet nadrz do nuly
U nas na slovensku sa to vola: VELFOBIN a myslim ze to vyraba Velvana
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006